Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Tákolmány

2020. november 11. 15:35 - Szürkenyúl

Aranyos drága, vírustól fenyegetett nyulacskáim! Vigyázzatok magatokra, a kormány úgy sem vigyáz rátok, sőt meg sem gyógyít! Mai mondókámat egy találós kérdéssel kezdem: Kijárási tilalom alatt, mikor a koronás vírus a legaktívabb, mit lehet csinálni? Egészen pontosan éjfél előtt egy perccel, 23.59-kor? Például választási törvényt módosítani. Ugye, erre azért nem számítottatok?alkotmany.jpg

A pancser ellenzék is elfogadta a rendkívüli jogrendnek nevezett teljes felhatalmazást, ezt követően még az éjfélt sem várták meg, máris támadásba lendültek legszentebb bűnözőink!
Nem értem, mit szarakodnak. Töröljék el a választásokat, és kész! Tegyék be a Tákolmányba, hogy nem loptunk még eleget. Stipi-stopi, az összes tó a miénk. Az összes kastély a miénk. Az összes hegy a miénk. Az az igaz, amit mi hazudunk. És különben is, mindenki kapja be! Ennyi! Mit lacafacáznak?
A kormány azt is az alaptörvénybe írná, hogy „az anya nő, az apa férfi”, közben bebetonoznák az alapítványoknak átjátszott vagyont is. Ha már ebben a szarban kotorásznak, írják bele azt is, hogy a Felcsút nyerte meg a 2020., 2021., és 2022-es labdarúgóbajnokságot, Ráhelke nem földi halandó, Farkas Flórián az alkotmány fő pillére, Hegedűs Zsuzsának meg alkotmányos joga a pénzünkön francia pezsgőt inni, a legdrágább kozmetikumokat használni, még ha nem látszik rajta, akkor is! Mészáros Lőrinc Orbán Viktor és Magyarország, egyelőre csak földi, helytartója, a magyarok géniusza. Kósa a kupakos király, Orbán meg a koronás. Ne kicsinyeskedjenek, merjenek nagyot álmodni!
Ha már úgy belelendültek, a többi félvezető, akarom mondani mini-szter is előrukkolhatna valamivel! Kókler például kőbe vésethetné, hogy az egészségügyet az egészséges emberek, és a halottak tehermentesítik, a tízparancsolat márpedig gyógyít, a koszos köröm pedig szépít. Müller Cecília is alkotmányos lehetne, örökbecsű kijelentésével: Nehéz idők gyünnek! Németh Szilárd például beiktathatná a pacal mindenhatóságát, Pintér pedig azt, hogy a gázolaj szőke.
Végül az is belekerülhetne ezzel az erővel, hogy Brüsszel is kapja be!
Volnának még javaslataim, de nem akarok ötleteket adni, mert még képesek felhasználni azokat!
Közben a trottyos tolvaj bölcs előrelátással naponta módosítja a vírus miatti szigorításokat. Még szerencse, hogy ezeket a módosításokat késő este jelentik be, így jó esetben nem tudunk róluk. Viszont az nem tagadható, hogy hasznosak! Például innen tudtam meg, hogy az üzleteket 7 óra után látogatja a koronás, mert akkor zárnak, fodrászatokba személyi edzőkhöz pedig 8 óra után megy, gondolom, kell neki egy óra, hogy átérjen. Zsúfolt napjai vannak mostanában a nyavalyásnak, ráadásul este, éjszaka kell dolgoznia. Az azért rendes tőle, hogy az általános iskolákat nem támadja, legalábbis úgy tűnik, mert azok nyitva maradhatnak. 50 fő temetheti el hozzátartozóját, viszont egy élőt csak 10 fő ünnepelhet. Egy focimeccsen például lehetnek akár 50-en is, játékosok, edzők, orvosok, játékvezetők. Vírus legyen a talpán, amelyik ezeket a szabályokat észben tudja tartani, megérteni nem kell, mert nem is lehet!
Sportversenyeket is, futballmérkőzéseket is lehet rendezni, azok nincsenek olyan veszélyesek, mint például egy presszó, vagy egy esküvő, ráadásul nem is láthatja senki, főleg az alacsonyabb osztályú meccseket. Nem értem én, persze, hogy is érthetném, hiszen én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, mi értelme van megrendezni egy meccset, amit senki nem nézhet? Nem a nézők miatt, a nézők szórakoztatására van kitalálva? Tőlünk nyugatabbra biztos így van, nálunk már lehet, hogy csak családi rendezvény.
A legújabb hír, hogy a trottyos beveti a katonákat is! Ettől is azt várhatjuk, hogy kevesebb és gyengébb vírus fog közöttünk rohangálni, és mi meg leszünk védve tőlük, vagy meg leszünk gyógyítva általuk. Ja, nem!
Visszatérve az alkotmányra, a trottyos tolvajt is alkotmányba kéne foglalni! Egy jól zárható, tartós, de sötét alkotmányba, vagy inkább tákolmányba!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9416282190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása