Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Beismerő vallomás

2020. október 10. 17:17 - Szürkenyúl

Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, és hazudnak közben is, sőt, ezek a ganéjok még álmukban is!
Arany drága szürkenyúl szíveim! Rövid leszek. Mondhatni nyúlfarknyi. De lehet, hogy mégsem!
A trottyos a minap csúnyán lebuktatta magát!rabruha.jpg

Azt mondta az őt, és kormányát korrupcióval vádlókról, hogy mindenki magából indul ki. Gyenge duma! Egész Európa tudja, és mondja is, hogy korrupt tolvaj!
Oké! Tegyük fel, hogy most az egyszer igazat mondott! Ilyen vele eddig még nem fordult elő, de tegyük fel!
Aztán meg azt is mondta, hogy a német nyelvterületeken nagyobb a korrupció, mint Magyarországon. Aha! Értem, pedig én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti! Mindenki magából indul ki.
Tehát, ha jól értem, márpedig jól, akkor ez bizony egy beismerő vallomás!
Dunaparti! A többit majd a bíróságon!
Elkeserítő, hogy olyan miniszterelnökünk van, akiről már az egész világ tudja, hogy korrupt tolvaj. Ettől hangos az EU, egész Europában ezt hallani lépten, nyomon. Olyanokat lehet olvasni külföldi lapokban is, azt nyilatkozzák vezető uniós politikusok, hogy az Európai Uniós állampolgárok nem akarják eltartani Orbánt, és családját, valamint barátait, oligarcháit. A szégyen megöl, hogy mi, magyarok nem teszünk ez ellen semmit! Lapítunk, mint szar a fűben! Persze, nem az zavar, hogy írják, mondják, hanem az, hogy joggal tehetik ezt!
Ha már az Uniónál tartunk, Orbánnál már csak az EU nagyobb bűnös! Hiszen azzal, hogy gyakorlatilag ellenőrizetlenül adják az euró milliárdokat, és azzal, hogy alig vannak meg a szankcionálás lehetőségei, elősegítik a korrupciót! Mi ez, ha nem hűtlen gazdálkodás? És akkor még finom voltam!
Jó példa erre az Európai Ügyészség megalakulása körüli szerencsétlenkedés. Legelőször ennek a szervezetnek kellett volna megalakulni, és kötelező jelleggel!
De nemcsak ez a baj az EU-val!
Azt is eltűrik, hogy egy tagország lábbal tiporja a jogállamiságot, jelentősen megnyirbálja a szabadságjogokat. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az EU is olyan korrupt, mint Orbán! Egyfelől a tagállamok is saját hasznukat nézik! Amíg például Orbán német fegyvereket vesz több százmilliárd euró értékben, addig békén hagyják. Addig, amíg idetelepülhetnek gyáraik, s mi adjuk az olcsó munkaerőt, sőt milliárdokkal támogatjuk őket, addig nem lépnek fel keményen Orbán ellen. Addig még azt is eltűrik, hogy meglopja az Uniót. A néppárt szintén megéri a pénzét! Ugyan, tudnak mindent Orbánról, az Orbán család mértéktelen és gyanús gazdagodásáról, a magyarországi törvénytelen viszonyokról, és nem is értenek egyet vele, de mégis közösséget vállalnak vele, nem zárják ki a Fideszt a pártcsaládból, mert a pártérdek mást diktál. Tehát a pártérdek előbbre való a jogállamiságnál, a sajtószabadságnál, és a korrupciónál is. Szégyen gyalázat ez az EU-ra nézve!
Egy olyan szervezetnek, mint az Európai Unió, Európa érdekeit kellene szem előtt tartania elsődlegesen, nem egyes országokét, de ma nem ez történik! Csak ezért teheti meg Orbán, hogy kedvére packázhat az Unió szervezeteivel, vezetőivel! Csak duma van mindkét oldal részéről, de megtorló, büntető intézkedések nincsenek! Tudjuk jól, mindenki annyit tesz meg, amennyit megengednek neki!
Világosan látható, hogy csak magunkra számíthatunk, egyébként sem mástól kell várnunk, hogy problémáinkat megoldja!
Azokat csak mi tudjuk elzavarni, lecsukni!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4916234498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.10.10. 18:52:13

@Csókos puding: Inkább csokispuding, mint csókospuding! :D :D :D
süti beállítások módosítása