Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Leleplezés

2020. szeptember 26. 07:58 - Szürkenyúl

Nyuszikáim! Most figyeljetek! Egy életem, egy halálom, én lerántom a leplet a koronavírusról! Lesz, ami lesz. Még az is lehet, hogy többre mentek velem, mint a nyunyókával! Tőlem azt is megtudhatjátok, hogyan cselezhetitek ki a koronásfejűt.virusdiktator.jpg


Mit is lehet tudni róla?
Először is változik a nyüvese! Az első hullámban bizonyára csak a betegeket támadta, mert a hiperaktív nyunyóka szerint csak a betegeknek kellett maszkot hordani. Aztán meg, fene a gusztusát, főleg az öregeket támadta. Most, a második hullámban már inkább a fiatalokat kamálja. Gondolom ráunt az öregekre, nem tudom.
Azt is lehet tudni róla, hogy tud számolni, és ismeri az órát is. Honnan tudom? Én ugyan csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de erőteljesen figyelek a nálamnál okosabbakra, legalábbis azokra, akik azt hiszik magukról. Először is, az okosak kihirdették, hogy összejöveteleket csak 50 fő alatt lehet tartani. Tehát a vírus 50 fő felett viháncol, 50 fő alatt nyugton van. Na, ugye! Ez csak úgy lehet, ha tud számolni.
Ami az óra ismeretét illeti, egy kicsit gondban vagyok, hiszem is, meg nem is. A legújabb szabály szerint bulizni csak 23 óráig lehet, ezek szerint a koronásfejű éjszakai életet él. Nézi az órát, ha elmúlt 23 óra, akkor aztán beleveti magát az éjszakába, és habzsi-dőzsi! Na, de akkor minek kell nekünk 23 óra előtt maszkot hordani? Nem értem, de hát én csak egy kis szürkenyúl vagyok.
Azt is tudhatjuk, hogy nem kedveli az alkoholt. Jól teszi! Több marad nekünk, ugye nyulacskáim? Sőt, azokat sem szereti, akik isznak, azokat békén hagyja. Ezért kell alkoholos kézfertőtlenítőt használni. De azt már megint nem értem, hogy miért csak a kezünket kell fertőtleníteni. Szájunkon keresztül jut be a szervezetünkbe, és mégsem a szánkat kell alkoholizálni. Ki érti ezt? Pedig teljesen logikus, hiszen például futballmeccseken nem támad a vírus, gondolom azért, mert ott alkoholt isznak az emberek. Koncerteket, színházi előadásokat nem lehet tartani, mert ott meg nem isznak. Ez a koronafejű nagyon intelligens, azt is tudja, hol isznak az emberek, hol nem. Vajon ki súghat neki? Én azt javaslom, terjesszétek, javasoljuk minél többen, mindenképpen be kéne vezetni a száj alkoholos fertőtlenítését is. A megoldás egyszerű lenne, orvos írhatná fel receptre például a szilvapálinkát. Nem lenne drágább, mint a MOL kézfertőtlenítője. Tudorok szerint a vírus tünetmentes időszakban a garat, és a szájnyálkahártyán tartózkodik, tehát megelőzésben is fontos lenne a kezelések alkalmazása. Az is világos, hogy nem elég gargalizálni, sajnos le is kell nyelni az alkoholt, mert a garatot csak így lehet fertőtleníteni. Üsse kavics, én benne vagyok, áldozat nélkül nincs győzelem.
Azt sem értem, miért kell tiltani a lagzikat, és főleg mi értelme van 23 órakor befejezni, hiszen akkor már akár a fertőtlenítőszer túladagolása is jellemző lehet. Még azt is mondta a mi hiperaktív, vagy operatív, vagy aperitif nyunyókánk, már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy a vírus kifejezetten szeret menyecsketánc közben fertőzni, 23 óra előtt is, na de azután megaztán hajaj!
Ebből azt is megtudhattuk, hogy a koronavírus felismeri a menyecskét. Félelmetes, az anyja úristenit, hiszen akkor lát is. Az is világossá vált előttem, hogy ez a vírus türelmes egy jószág, hiszen a menyasszonnyal még lehet táncolni, csókolózni, puszilkózni, megvárja míg átöltözik, és csak aztán lép akcióba. Most hasított belém a felismerés! Hiszen akkor egy lagziban a legveszélyesebb teremtmény a menyecske. Tudtam én mindig, hogy a férjek élete nem fenékig tejfel, de most már itt egy újabb bizonyíték! Férfitársaim! Nagyon vigyázzatok!
Hogy mennyire tájékozott, mennyire intelligens vagy bolond ez a vírus, az is bizonyítja, hogy kifejezetten fél a katonáktól, mert ahol azok megjelennek ott nem üti fel a koronás fejét. Az is egy jó kérdés, hogy ezt honnan tudták Orbánék? Mert tudták, biztos azért küldték őket a kórházakba, idősek otthonaiba. Valami csak lehet a vírus meg a Fidesz között! Ez a napnál is világosabb, hiszen, jól megfigyelhető az is, hogy a Fideszes politikusok előszeretettel nem használnak maszkot. Azt is tudjuk, hogy a trottyos már régen tudta, hogy szeptember elején fog visszajönni. Honnan? Ezek összejátszanak, az biztos! Vírus a vírusnak nem farkasa!
Na, itt tartunk nyulacskáim. Világosan látható, hogy három esetben kerülhetjük el a vírust. Vagy Fideszesek leszünk, vagy katonák, vagy alkoholos fertőtlenítést alkalmazunk. A magam részéről az első két megoldás kiesett, mert ezektől hányingerem van, maradok a pálinkánál, de szigorúan csak megelőzési célzattal!
Egészségetekre!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2116215532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurcimanó 2020.09.26. 11:26:16

Az a baj,hogy a trottyos is rendszeresen fertőtlenít.

midnight coder 2020.09.27. 13:11:14

"Először is változik a nyüvese!"
Osztán mutációrú hallottá-e mán, nyuszikám?

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.09.27. 13:16:54

@midnight coder: Mutálódhatnál már te is! Hátha, nem valószínű, jó irányba indulna el fejlődésed. :)
süti beállítások módosítása