Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Támadunk!

2020. március 19. 10:26 - Szürkenyúl

Első körben 140 magyar vállalatnál jelennek meg magyar katonák, „honvédelmi irányító csoportok”, melyek nyomon követik és koordinálják a vállalati munkát. A honvédelmi irányítócsoportok feladata kettős: a fizikai biztonság és a működőképesség feltételeinek biztosítása. Energetikai, a távközlési, közlekedési cégekről van szó, és az egészségügyi szektorról.


El nem tudom képzelni, mit tudnak segíteni egy jól működő vállalat működésében vállalati irányításban tapasztalatlan, szaktudással nem rendelkező katonák.
Be fognak avatkozni a vállalatok működésébe? Esetleg fegyverrel megtámadják, vagy  megállítják a vírust?
Kitől és mitől kell megvédeni ezeket a cégeket? Például egy erőműben, vagy mondjuk a MOL-ban vajon mire mennek 3-4 katonával? Megáll az eszem! Vakuljon meg a hintalovam, ha ezek normálisak!
Ez még mind semmi! Péntek reggeltől nagyobb létszámban jelennek meg a katonák az országban, az utcákon is. Ez az egész csak pánikkeltésre jó, de arra nagyon! Van egy rossz hírem! Az ostoba koronavírus nem fog megijedni, sőt, röhög a markába! Örülni fog, hogy több embert talál az utcákon.
Van egy javaslatom a katonák felé:
Maradjatok otthon!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5515535416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.03.19. 11:27:46

Mondjuk települések-körzetek karanténba helyezéséhez pont jó helyen lesznek a katonai járőrpárok. De ezt most még hivatalosan nem mondhatják.

Drizari 2020.03.19. 11:29:14

Karantén elrendelése esetén a katonai járőrpárok pont jó helyen lesznek.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.03.19. 13:22:50

@Drizari: Az összes katona a kerítéseken van. :D Ha a tervezetet figyelembe veszem, több ezer katonáról lenne szó. Nincs is annyi katonánk. :) Még ha a gulyástábornokot beleszámolom, akkor se! :)
"Elsősorban azokon a településeken kell nagyobb katonai jelenlétre számítani, ahol most is van katonai alakulat." - mondták az okosok. Tehát ott lesz karantén is ahol van laktanya, mert a vírus is ott lesz. :D :D :D

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.03.19. 16:10:18

@Éhes ló: Ennyi sok ökörséget csak orbán seggéből ki se látszó gerinctelen bértollnok hordhat össze! Válaszra sem méltó ez a sok baromság! Takarodj vissza apád meleg seggébe!
süti beállítások módosítása