Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A félkegyelmes

2020. február 22. 18:43 - Szürkenyúl

Hadházy Ákos „Stop propaganda” akciója újra megmutatta, ellenzéki politikusainkra nem számíthatunk. Tisztelet a kivételnek! Emlékezzünk vissza, senki nem állt ki Hadházy mellett. Már a parlamentben is mellé állhattak volna, de nem tették! Utána is megtehették volna, hogy markánsan kiállnak mellette, de azt sem tették! Ez ám az összefogás! Mire számíthatunk ezek után?


Ha csak az utolsó parlamenti választás utáni időszakot nézzük világos, hogy az ellenzéki pártok, képviselők a parlamentben, figyelembe véve a házszabályt, Kövér félkegyelmes urat, valamint a Fidesz szavazógépezetét, nem tudtak, és nem is fognak tudni elérni semmit! Felmerül a kérdés, hogy akkor minek ülnek ott?
Azért, hogy legitimálják a választási csalást?
Azért, hogy a nem létező parlamenti demokráciához asszisztáljanak?
Fölösleges! Úgy gondolom, megint csak Hadházynak van igaza, amikor azt szorgalmazza, hogy az ellenzék vonuljon ki a parlamentből.
Ennek lenne értelme és eredménye! Biztos vagyok benne, hogy szavazóik melléjük állnának! Lemérhető ez abból is, hogy hívei a félkegyelmes által kiszabott kétmillió forintos büntetés összegét is egy nap alatt átutalták számlájára. Igazi vezérek lehetnének! Lássuk be, most csak megélhetési politikusok! Nem tudják megfelelően, sőt semmilyen szinten képviselni választóikat. Az lenne a kemény propaganda, ha a parlamenten kívül, akár előtte, megmutatnák, hogy elég volt az álparlamenti önkényuralomból, és hogy nem érdemtelenül választottuk meg őket.
Tudvalévő, hogy a médiákra nem számíthatnak, azok már régóta a fő félkegyelmes kezében vannak. Nincs más út, csak az utca! Évek óta arról beszélnek, hogy el kell menni a legkisebb falvakba is, meg kell szólítani a választókat. De csak beszélnek róla! Ha nem tudnak az elégedetlen tömegek élére állni, akkor semmi szükség rájuk!
Összefogni először is a választókkal kellene!
Úgy látszik, ez megy a legnehezebben, pedig ha ez nem megy, egymással hiába akarnak összefogni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4815486818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konrada 2020.02.24. 10:56:49

...hááát... Úgy mondják, aki a hülyeséget támogatja, az magából is hülyét csinál.
...s jól látod, ezt azért még az ajtónak száguldók sem akarják bevállalni...
süti beállítások módosítása