Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Magyarul

2020. február 04. 09:21 - Szürkenyúl

Trottyos dakota és bűnbandája 100 milliárdokat lopott el az EU-s pénzekből (is)! Ez annál is inkább igaz, mert a magyar kormány ezt soha nem cáfolta, sőt azzal, hogy most kb. 420 milliárd forint büntetést vállalt be, el is ismerte azt! Ezt a hatalmas büntetést a magyar adófizetők fogják kifizetni azért, hogy Orbánék tovább lophassanak! Magyarország kormánya jobban teljesít! Ez világos!


A gyakorlatban a pénzügyi korrekció (büntetés!) azt jelenti, hogy a magyar hatóságok a már Brüsszelbe kiküldött számlákból kivesznek ekkora volumenben (arányban) tételeket és csak a maradékot fizettetik ki az EU-val, a végrehajtott projektek fennmaradó költség hányadát pedig a magyar költségvetésnek kell megtérítenie, miközben az így "felszabaduló" EU-pénzt hasonló uniós projektekre el lehet költeni.
Magyarul, mert magyarok vagyunk, ez annyit tesz, hogy az adófizetőknek 420 milliárddal többet kell kifizetni a nem kevés esetben fölösleges beruházásokért, viszont cserében ezt az összeget a tolvaj kormányunk újra felhasználhatja szabálytalanul! Magyarul, mert magyarok vagyunk: újra ellophatja! Jól ki van ez találva! Innen gratulálok az Európai Uniónak is! Így kell vigyázni egy egész kontinens pénzére!
Nekünk, állampolgároknak már csak annyi a dolgunk, hogy minél többet dolgozzunk, minél több adót fizessünk, hogy legyen mit ellopni!
Kormányunk ennek érdekében már intézkedett is! Ez nagyon megy nekik! Nálunk már magasabb lesz a nyugdíjkorhatár, mint az átlagéletkor, tehát a halottak is dolgozni fognak. Kíváncsi vagyok, nekem vajon mit kell csinálnom halálom után? Előre szólok! Nem könnyítem meg a dolgukat. Hamvasztást fogok kérni. Azok a szemétláda állampolgárok, akik aljas módon elérték a nyugdíjkorhatárt, hogy romlásba döntsenek egy egész nemzetet, mehetnek vissza dolgozni, az anyjuk szentségit! A következő lépés az lesz, hogy az óvodásoknak is dolgozni kell majd. Az iskolásoknál már elkezdődött, hiszen sok egyetemista már most is dolgozik. Gyanítom, ezért akarták bevezetni az általános iskolákban a nyúltenyésztést is. A világon, először nálunk megvalósulhat a teljes foglalkoztatás. Óriásléptekkel haladunk e felé! Már csak azt kéne elérni, hogy a kormány is dolgozzon! Börtönökben! Varrhatnának például focilabdákat a stadionokba! Előbbre lennénk, de ettől még messze vagyunk! Ha még sokáig némán, birka módjára hagyjuk, akkor ezek az aljas gazemberek teljesen kirabolják az országot, csicska népet nevelnek belőlünk, gyarmati sorba süllyesztenek bennünket. Dühítő, hogy minden megaláztatást némán tűrünk! Mi kell még ahhoz, hogy ráébredjünk, már csak rabszolgák vagyunk saját hazánkban? Internet adó…?
Csak arra kellünk, hogy olcsón dolgozzunk, sokszor külföldiek tulajdonában lévő gyárakban. Nem jár emberhez méltó orvosi ellátás, több száz településen nincs háziorvos, nincs a nemzet megújulását megteremtő korszerű oktatás. Az országban sokfelé kritikán aluli az úthálózat állapota. Gyerekeink itt hagynak bennünket, itt hagyják ezt az élhetetlen országot, ahol csak az érvényesülhet, aki a hatalom seggét nyalja, s mi mit teszünk? Hallgatunk, mint aki beszart! Megérdemeljük sorsunkat! Nem kell már sok ahhoz, hogy német, vagy orosz gyarmat legyünk! Hajrá magyarok!
Nyugdíjasok! Akik Orbán kezét csókolgatjátok! Tudnotok kell, a 420 milliárd forintos büntetés kifizetéséhez ti is hozzájárultok! Azzal, hogy infláció alatti nyugdíjemelést kaptok évek óta! Annyit sem értek, mint egy ukrán nyugdíjas, aki soha egy percet sem dolgozott magyar nyugdíjáért! Hát csak bátran! Segítsétek hozzá újabb lopáshoz imádott vezéreteket! Gyerekeitek, unokáitok szintén fizetni fognak, hála nektek is! S ha majd újra erre a bűnbandára szavaztok, néhány kiló krumpliért, igyekezzetek megvenni a csirke far-hátat! Azt is magatoknak köszönhetitek! Esetleg, ha már unjátok a krumplit, kérjétek meg vezéreteket legközelebb csirke far-hátat osztogasson, mert megérdemlitek!
Arról, hogy az ország mára ide jutott, egyedül mi, szavazati joggal rendelkező állampolgárok tehetünk, és az is csak rajtunk múlik, hogy ne tűnjünk el Európa térképéről! Sokkal közelebb állunk hozzá, mint gondoljátok! Egész Európa rajtunk röhög, sajnálkozik, hogy milyen gyávák és ostobák vagyunk! A mai Európában szégyen magyarnak lenni! És persze örülnek is, mert van egy buta nép, amelyik őket gazdagítja, az ő életüket teszi jobbá!
Ezt akarjuk? Meg fogjuk kapni! Nem kell érte tenni semmit! Ülhetünk továbbra is Orbán TV-je előtt, nézhetjük a nekünk készült, vagy vásárolt bugyuta sorozatokat, megfagyhatunk a fűtetlen házainkban, tűrhetünk, mert mi kemény magyarok vagyunk, nézhetjük némán, ahogy normális népek már kisebb kihágásokért is elzavarják vezetőiket, miközben bennünket meggyaláznak, kifosztanak vezetőink! Nézhetjük megadással, hogyan szerzik meg az utolsó, még nem a nevükön lévő palotákat is. Nézhetjük, hogyan írják át a törvényeket, az alkotmányt, hogy még kevesebb jogunk legyen, hogy még jobban kisemmizzenek bennünket!
Csak ennyit kell tennünk! Ugye milyen egyszerű?
Magyarul! Ha nem teszünk semmit, otthon maradunk, akkor végérvényesen lemaradunk! Európa szemétdombjára kerülünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6615453532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása