Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Botlásveszély

2019. november 12. 13:55 - Szürkenyúl

Nap, mint nap azzal szembesülök, hogy mostanság nehéz a politikusok, államférfiak, köztisztviselők élete. Állandó veszélynek vannak kitéve. Nagyon sajnálom őket! Ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!

Az ország házmestere is felhívta figyelmemet, hogy például szegény Borkai is megbotlott. Ahogy őbajuszsága fogalmazott, neki csak magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása volt. Pedig én úgy tudom, nemcsak néhány kurvába botlott bele, hanem többek között egy kaszinóba, és néhány telekbe is. Gondolom rosszkor voltak rossz helyen, s ha már így alakult, a csúnya ellenzék jól lekaraktergyilkolta a szegény áldozatot. Szép dolog, mondhatom! Ebben a kurva országban már kefélni, lopni sem lehet nyugodtan. Hová fog ez vezetni?
Azt azért lássuk be emberek, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik! – mondja egy ősi magyar közmondás. Még a dakota ló is! Bár annak 5 lába van, igaz, abból az egyik a miénk. Ebből is látható, hogy elöljáróinknak segítségre van szükségük.
Arra az elhatározásra jutottam, hogy ha csak a magam szegényes eszközeivel is, de segítenem kell nekik. Akik ismernek, azok tudják, ugyan én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzethy, de ennek ellenére már többször is előugrottam jószándékú, segítő javaslataimmal. Most is ezt teszem!
Segítőkészségem határtalan! Ezt most is bizonyítom alábbi javaslatommal:
Minden Fidesz iroda és székház ajtajára, minden kormányhivatal, önkormányzat, de még a parlament bejáratához is ki kell tenni egy figyelmeztető táblát: BOTLÁSVESZÉLY! – felirattal.

Ha Borkait, és a hozzá hasonló, botladozó bűnözőket előre figyelmeztették volna, akkor most az ország fő mosódásának is sokkal kevesebb dolga lenne. Szegény ember alig győzi a NER-lovagokat kimosni a trutyiból.
Van egy kis probléma ezzel a javaslattal, most már elárulom! Korrupciót, lopást, hazudozást, bűncselekményeket nem tud megakadályozni, csak a lebukásra figyelmeztet. Az a legnagyobb baj, hogy a hatalomnak csak erre van szüksége. Eszük ágában sincs abbahagyni a rablást, csak megúszni akarják.
Egy valamikori humorista azt nyilatkozta egy TV műsorban, hogy a választók október 13-án azt üzenték, a Fidesz picit vegyen vissza az arcából. Nem kicsit, csak picit! Értitek? Csak egy picit túl arrogánsak, az, hogy közben kifosztanak egy országot, az rendben van. Tehát maradhatnak arrogánsak, csak nem annyira. Ez magyarul azt jelenti, hogy a botlásveszély mérsékelt arroganciával történő elhárítására hívta fel a kormány figyelmét.
Hát nem! A dakota lónak a faszát! A magam részéről tuti, hogy nem azt üzentem, hogy nyugodtan raboljanak tovább serényen, és tegyék ezt szerényen!
Amit én üzenek az az, hogy vegyék komolyan a jelzőtáblát, a figyelmeztetést, de legfőképpen az, hogy készüljenek a számonkérésre! De akármit is csinálnak, egy biztos, úgyis meg fognak bukni!

Én szóltam!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3615301896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása