Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Aranykor

2019. szeptember 09. 19:22 - Szürkenyúl

Tudtátok? Nem? Pedig a Misi gyerek megmondta. Közeleg az aranykor vége! Szegény, még meg sem melegedett nálunk, és már mennie kell. Én balga, meg azt sem tudtam, hogy itt van. Legalább szóltak volna! Ki tudja, lehettünk volna akár még barátok is. Nem vagyok én idegengyűlölő!


Különben, nem is baj, hogy vége lesz! Valahogy nem tudta megszerettetni magát. Magának való volt. Meg Orbánnak, és bandájának. Oda dörgölőzött ez is ahova nem kellett volna! Rohadjon meg az ilyen! Nem kár érte, menjen isten hírével!
Mit hozott nekünk ez a fényes aranykor, hogy annyira epekednünk kéne utána?
Közmunkát, 1kg krumplit, ingyen konyhát, 70 éves nyugdíjkorhatárt, Európában rekord alacsony munkabéreket és nyugdíjakat, üresen tátongó méregdrága focipályákat, csilivili templomokat, korrupciót, oligarchákat, 330 forintos eurót! Na hiszen! Nem erőltette meg magát!
Lehet, hogy ezt a mostani tehetségtelen kormányt is ő hozta, a bandavezérrel együtt? Na, de ha így van, akkor milyen aranykor az, akinek csak egy Rogánra, egy Szijjártóra, egy Kósára, egy Németh Szilárdra, egy Semjénre, vagy egy Orbánra telik? Nem aranykor az, hanem átverés!
Én amondó vagyok, kapja föl a batyuját, és sovány kismalacvágtában vigye magával, amit hozott!
Mégsem! Álljon meg a gyászmenet! A rablóbandát hagyja itt, őket nekünk kell elintézni. Velük elszámolnivalónk van!
Közben jelentkezett a főpénztáros, hogy jó híre van, szerinte nincs vége, még évtizedekig tarthat az aranykor. Ez az igazi rossz hír! Derült égből villámcsapás. Persze, ez nézőpont kérdése. Nekik aranykor, nekünk szívás! Ez a két jómadár, országunk első, és második pénzügyi vezetője pontosan az ellenkezőjét gondolja gazdaságunk állapotáról, és a teendőkről. Ebből az következik, hogy egyikőjük biztosan, de inkább mind a kettő romlásba vezeti az országot!
Ebből meg leginkább az következik, akkor lesz itt aranykor, ha ezek nagyon gyorsan eltakarodnak!

Európa már imádkozik:
Keresztények istene, ki a mennyekben lakozol, a magyarok aranykorától ments meg minket, most és mindörökké!
Ámen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3715055358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása