Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Orbán-takaró

2019. április 19. 07:19 - Szürkenyúl

Amerika megint feltalált valamit! Hiába! Ezek az amcsik nagyon tudnak!
Iskolák számára elkezdték gyártani a golyóálló takarókat.
Ez adta az ötletet hazai fejlesztőknek. Hamarosan a boltokba kerül az Orbán-takaró!
Ezt is főleg óvodáknak, iskoláknak ajánlják a feltalálók, mivel az utóbbi években megszaporodtak a gyerekekkel foglalkozó intézményeket ért támadások.

Politikusaink egyre gyakrabban rontanak gyerekeinkre, akik ez idáig védtelenek voltak az ilyen ordas támadások ellen. A takarók kellő védelmet biztosíthatnak ellenük. Többfunkciós kialakításuknak köszönhetően védelmet nyújtanak fizikai behatások ellen, de el is takarják használójukat a támadók elől. A takarókon a feliratok, akár cserélhető feliratok (Pl.: Orbán takarodj) már messziről tudatják a támadókkal, hogy nemkívánatos személyek. Végül, de nem utolsó sorban szenzorok segítségével, érintésre „Orbán takarodj!” felkiáltással nyomatékosítják funkciójuk lényegét.
A feltalálók gondolkodnak az ötletük továbbfejlesztésén is. Szóba került felsőruházat, főleg dzsekik, és sapkák gyártása felnőttek számára. A dzsekik esetében megvalósíthatónak látszik multi funkciós kialakítás is. A rikító feliratok mellett zónánként más-más figyelmeztetés lenne beépíthető. Például: Rogán takarodj, Semjén takarodj, Áder takarodj, stb. A fejlesztők szerint már enyhe nyomásra is megszólalna a felszólítás. Fontosnak tartják a leendő termék piacra történő bevezetését is. Már most gondolkodnak a termékek dizájnjáról, nevéről. Ami a nevet illeti, befutónak az Orbán pufajka, Orbán pufi, esetleg a Pufi Orbán tűnik.
Hallgatva az idők szavára, valamint az orbáni népesedéspolitikai elképzelésekre, gatyákba, bugyikba beépítve is elképzelhetőnek tartják találmányuk hasznosítását. Az „Orbán takarodj” felirat kellő visszatartó erő lehet, valamint segíthet egészséges, épelméjű utódok nemzésében is.
Már fejlesztés alatt van a közpénzekre ráhúzható Orbán takaró is, de a feltalálók speciális, lopást megelőző takarók kifejlesztésén is dolgoznak. Mint ahogy szóvivőjük elmondta, javasolták az Európai Unió pénzügyi szervezetének, hogy a Magyarországra jövő támogatások már eleve figyelmeztető, "Orbán takarodj" felirattal érkezzenek.
Nem elképzelhetetlen, hogy szükség esetén nagyobb takarókkal akár gyermekotthonokat, iskolákat, templomokat, még nem az Orbán család tulajdonában lévő kastélyokat is be lehetne takarni. A felirat természetesen itt is az "Orbán takarodj" lenne.

Orbán takaró-dj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8814774488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása