Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Evolúció

2019. január 18. 09:06 - Szürkenyúl

Az elmúlt évszázadokban sokat fejlődött világunk. Állatfajok haltak ki, újabb fajok jelentek meg földünk térképén. Néhány évvel ezelőtt már beszámoltam egy új emberi faj megjelenéséről, az „Orbanus hungaricus ergaster” Magyarország területére korlátozódott.  Az újabban megfigyelhető faj nem magyar specifikus, de kis hazánkban is elterjedőben van. Tudósok vitatják, hogy rendszertanilag új emberi fajról van szó. Elismerik kialakulását, de szerintük az új faj elvesztette gerinces jellegét, ezért inkább a puhatestűek közé kellene sorolni.

Más vélemények szerint viszont leginkább az emberekre jellemző külső tulajdonságokkal rendelkezik. Megjelenése megszólalásig, de csak addig, hasonlít a ma jól ismert homo sapiensre, de táplálkozását tekintve jelentősen eltér tőle. Az új faj táplálékát sűrű nyelvcsapásokkal szerzi be, így indokolt rendszertanilag elkülöníteni. Tudósok megfigyelték, elterjedése főleg olyan területeken erőteljes, ahol diktatúra van. Nagyon életképes faj, sok helyen már az államigazgatásba is befurakodott. Napjainkban legszembetűnőbb a médiában betöltött szerepe! A Magyarországon belterjesen szaporodó alfaj rendszertani neve: orbanus hungaricus seggnyaló.
Megjelenése a társadalom minden szintjén megfigyelhető. Kutatók kimutatták - főleg a társadalom alján elhelyezkedőket tekintve - nincs szoros összefüggés a nyelv erőteljes használatával való táplálkozás, és az anyagi haszonszerzés között. Az is megfigyelhető viszont, hogy sokan használják a táplálék beszerzésének ezt a módját egzisztenciális felemelkedésük elősegítésére, valamint az elért pozíciók megtartására. Nincs szégyenérzetük. Egyes példányok táplálékszerzés közben is kiállnak nagyközönség elé. Jó példa erre egy TV-s műsorvezető, aki egy ország nyilvánossága előtt élteti, és támogatja táplálékot adó gazdáját azáltal is, hogy nem átall egy 18 éves diáklányt trágár szavakkal sértegetni.
Megkülönböztethetünk profikat, és amatőröket. A profikat legtöbb esetben jól megfizetik (profizmusuk ezzel ki is merült!), akik cserében iparkodnak minél több követőt beszervezni. Általában televízióknál, újságoknál helyezik el őket, ahol hazugságok terjesztésével igyekeznek közel kerülni az éltető forráshoz.
Minél többször jutnak táplálékhoz, annál jobban érzik magukat. Az evolúciós fejlődésnek köszönhetően már akár egy perc is elég az egészséges táplálkozásukhoz. Lásd „Egy Perc Híradó”
Szájhagyomány útján szaporodnak, melyet a butaság, és a demagógia nagymértékben elősegít. Szájszervük különösen fejlett. Az evolúciós fejlődés során hosszú nyelvük alakult ki, melyen az érzékelő bimbók funkciója, és elhelyezkedése is jelentősen változott. Segítségével a legszűkebb mélyedésekből, lyukakból is képesek táplálékot felvenni. Látásuk a többi emberfajtához képest nagymértékben visszafejlődött. Genetikusok megegyeznek abban, hogy ez erősíti az evolúciós elméletet, hiszen nem látás, hanem szaglás útján tájékozódnak. Az éleslátás nagyon megzavarná gondolkodásukat, sőt, identitászavarokat is okozhatna.
Hallásuk ugyan kifinomult, de szelektív. Csak a táplálékforrás hangját tudják értelmezni, legalábbis az hoz számukra kielégülést.
Az újabb keletű kutatások előrevetítik a magyarországi alfaj térnyerését, különös tekintettel arra a tényre, mely szerint a regnáló bűnbanda hatalmon maradásának zálogát látja a faj fennmaradásában. A kutatási anyag ugyanakkor rámutat, hogy hosszútávon mindenképpen a józan ész fog felülkerekedni!
Egy ősi szürkenyúl közmondással üzenek az "orbanus hungaricus seggnyaló" alfaj jeles képviselőinek: Amit esztek, azzá lesztek!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7914569168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.18. 21:00:15

Amikor az ősszájat nyalogatja az újszáj? :-(

Éhesló 2019.01.19. 20:06:21

Meglehetős gyenge próbalkozás ez a fyűlöletszösszenet.
Is.
A kérdés csak az, a poszter kiknek a szavazataival tervezné az olyannyira gyűlölt patást leváltani?
Az altala képviselt nézetekkel nehéz új szavazókat megnyerni a patás táborából:
www.kizvelememykutatok.hu
süti beállítások módosítása