Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A persely

2018. május 10. 08:47 - Szürkenyúl

Orbán keresztény demokráciát akar építeni. Gondolom illiberális keresztény demokráciát. Értitek? Ha igen, jó nektek! Én nem, de én csak egy kis szürkenyúl vagyok. Az új kormány megtette az első lépést, az alakuló országgyűlés bevitte a keresztet a parlamentbe. 10 órakor bevonultak a perselyes lovagok is. Élükön érsekek, meg mit tudom én miféle szerzetek. Orbán Gáspár, aki szerint az országot már csak az Isten mentheti meg, megáldotta Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet, valamint bankbetétjeiket.

Imádkoztak a sikeres kormányzásért, Magyarországért. Ez még nem olyan nagy baj, addig sem loptak. A baj az, hogy papolástól még senki sem gazdagodott meg! A miniszterelnök megígérte, hogy az ország 3/3-át fogja szolgálni. Ettől féltem, jobban őrültem volna, ha senkit sem szolgálna! Megállapodtak, hogy a tízparancsolat utolsó 5 pontját törlik, a többit pedig nem tartják be. A ceremónia végén a parlament kupolacsarnokában, a korona mellett elénekelték a Himnuszt. Orbán jól láthatóan vágyakozó szemekkel nézte a koronát, meg is próbált közelebb oldalazni hozzá, de nem sikerült megkaparintania.
Na, de hogyan tovább? Hogy lesz itt keresztény demokrácia? Én már tudom, pedig én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, sőt nem is NERzeti! Tudom, hogy nem hisztek nekem, pedig akkor is tudom! Figyeljetek!
Első lépésként minden határátkelőhelyen, valamint a határ menti kerítéseken is, ki lesz téve egy Nagy Nemzeti Persely. Üzenete: aki országunkba beteszi a lábát, az rá fog fizetni! Következő intézkedés szerint, minden közintézmény köteles lesz perselyezni. Magyarország kormánya bizottságot hoz létre, melynek feladata lesz új államformánk alapjainak megteremtése. Magyarország államformája Magyar Perselyes Demokrácia lesz. Címerünk annyiban fog változni, hogy a kettős kereszt helyén egy arany persely foglal majd helyet.
A NAV irányítása átkerül a református egyházhoz, bevezetésre kerül a tized, valamint a huszad. Akik nem szeretik a perselyes demokráciát, azok ebek harmincadjára jutnak.
Az iskolák egy része már most is egyházi tulajdonban van, a folyamat nem áll meg, jöhetnek az óvodák, esetleg kórházak! A kórházak esetében előnyt jelenthetne, hogy helyben feladhatnák az utolsó kenetet, sőt el is temethetnék a beteget.
Következő lépésként megtörténik a labdarúgás egyházasítása, a mi focistáinkon már úgyis csak az Isten segíthet, vagy az sem.
Új kitüntetések alapításáról is dönt az újjáalakult, és megáldott parlament. Az Arany Perselyt az kaphatja majd, aki a legtöbb uniós forrást nyúlta le. Nagy a tülekedés, de az első díjazott csak jelentős korrupció árán győzhet.
Mivel az EU-ból előbb, vagy utóbb úgyis kirúgnak bennünket, új pénz bevezetése is aktuális lesz. Ki nem találnátok mi lesz az új pénzünk! Orbánnal fogunk fizetni perselybe. Váltópénz az „Istenfizessemeg” lesz. A tervezet szerint, ha nekünk kell fizetni, akkor fémpénzzel tudunk majd, a visszajárót kaphatjuk szóban is! Kémeim jelentése szerint az érme egyik oldalán Kósa Lajos fog dadogni, a másikon Orbán fog nemzeti fityiszt mutatni.
Új mértékegység bevezetését is kezdeményezik, mely a persely lesz. 1persely=100 szavazat.
WC-k, vendéglátóhelyek illemhelyei elé perselyek lesznek kifüggesztve, melyek a NAV-hoz bekötötten fognak működni. A piszoárok, valamint a WC-k is persely alakúak lesznek. Reményeim szerint, ezek az országházba lesznek bekötve. Működési zavart semmiképpen sem okozhatnak majd, hiszen idegen anyag  nem kerül be tisztelt házba. A lehúzó karok stílszerűen persely alakúak lesznek, és 1 orbán bedobásával hozhatók majd működésbe. Ilyenkor felhangzik majd Németh Szilárd, vagy Rogán Antal tolmácsolásában a „Mi atyánk”.
A demokrácia jegyében lehet majd választani.
Na, ez a keresztény demokrácia!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5213903338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.10. 10:16:59

Elegendő alap, hogy Brüsszel vesztésre áll, s Sorosék mocskos pofája is kevesebbet gágog.
süti beállítások módosítása