Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Liliputi király igazat mondott!

2017. november 13. 13:59 - Szürkenyúl

Óriási szenzáció! Orbán Viktor igazat mondott. Kapaszkodjatok meg! Ez nem vicc!
Viszont pont ezzel okozza a legnagyobb problémát. Miért? Mert senki sem hisz már neki!


A hétvégi küldöttgyűlésen azt mondta, hogy ellenzékváltó hangulatot lát. Komolyan mondom, nagyon megijedtem. Atya úristen! Mi jöhet még? Ha már egyszer odáig eljutott, hogy igazat mond, bármire képes lehet.
Ellenzéki pártok, hallottátok? Megértettétek?!
Nem sok időtök van már hátra! Vagy hajlandók vagytok összefogni a kormányváltás érdekében, vagy mi, választók fogunk összefogni, és annak nem lesz jó vége!
Nyilvánvaló, ha nem lesz összefogás, tudni fogjuk, csak saját pecsenyéteket akarjátok sütögetni. Ennek pedig nincs helye a parlamentben. Pecsenyesütőknek sütődében, képviselőknek parlamentben a helyük, de csak akkor, ha nem saját magukat képviselik!
Majd ha saját magatokat választjátok meg, akkor képviselhetitek magatokat, egyelőre nem itt tartunk! Érthető voltam, remélem? 

Nem szaporítom tovább a szót! Akinek gyenge a felfogása az is, aki nem hajlandó a választói akaratát képviselni, az is takarodjon el a közéletből!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7113262525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása