Szürkenyúl nem viccel!

Senki nem bújhat el

Küldjön egy kis pénzt!

2018. május 17. - Szürkenyúl

Tegnap levelet hozott a postás. Mikor megláttam a feladót, nagyon izgatott lettem. Gyorsan felbontottam, csak ez után vettem észre, hogy nem is nekem szólt. Mivel Orbán Viktor levelét tartottam kezemben, nem tétováztam, gyanútlanul gyorsan elolvastam. Azóta kicsit labilis az idegállapotom, de kórházba nem megyek, mert még élni szeretnék!
Válaszborítékot megint nem küldött, pedig volna mit mondanom a ganéjnak! A rohadt nemzeti konzultációs leveleihez bezzeg mindig tud küldeni, de azokra meg válaszoljon neki a halál, vagy a félrevezetett, megfélemlített szavazói! Nem vagyunk barátok, sőt, üzletfelek sem! Pedig megérné! Ott van például a magyar Cukorhegy, a felcsúti fenomén! Vakuljon meg a hintalovam, ha nem tudnék én is olyan jó üzleteket csinálni, mint ez a gázszerelő! Csak legyen jó nagy hátszél!
No, de térjünk vissza a levélhez. Már az első két mondatnál leesett az állam, aztán már csak egy óra múlva tértem magamhoz! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, különben megbüdösödök, mire rám találnak.
Ez egy különleges levél volt. Nagy hiba folytán kerülhetett ki, mivel liliputi egy gyenge pillanatában írhatta, valószínűleg útban Graz felé. Láthatólag elhatalmasodott rajta egy őszinteségi roham, meg még ki tudja mi.
Mindegy is, ha már így esett megmutatom nektek is. Ilyet úgy sem láttatok még!
Íme:

Bözsi néni!
Orbán Viktor, Magyarország örökös miniszterelnöke szól magához.
Április 9-én nem kellett Grazba mennem, és ezt magának is köszönhetem. Szép nap volt a választás napja, kiderült, hála magának is, a programozóknak is, meg a többi rövidlátó, vagy megfélemlített szavazómnak is, nem kellett börtönbe sem mennem. A Polt Peti továbbra is őrködhet a családom, és Mészáros barátom gazdagodása fölött. Ahogy kampánybeszédemben megígértem, maga is kap a pénzemből, amit magától loptam el. Lesz Erzsébet utalvány is, fog kapni tűzifát is, sőt krumplit is! Most nincs sok pénzem, mert odaadtam az ukrán szavazóimnak nyugdíjra. Nagy a család, sokba vannak a gyerekek is, pedig már nem csak az én lábamon állnak, hanem a magáén is. Nehéz az életem, és még az a kurva nyakkendő is állandóan szorongatja a nyakam. Tudja meg Bözsi néni, Én nagyon szeretem magát, majdnem úgy, mint magamat, de csak ha Rám szavaz! Ameddig én leszek a király, addig megvédem magát még magától is! Csak magamtól nem védem meg. Megvédem magát a migránsoktól is, ha bele gebed, akkor is! Remélem, sokat imádkozik értem! Papjaim imádkoznak értem is, meg magáért is, hogy még sokáig tudjon rám szavazni. Az élete árán is megvédem magát, de főleg magamat! Még Brüsszeltől is! Ezek a bibasok állandóan fenyegetőznek, el akarják venni Lőrinctől a pénzemet, de nem adom! Lopjanak maguknak! Amint megkoronáznak, kiadom az első Soros-törvényt, ami egyből kétsoros lesz! Sőt, ha nagy lesz az ellenkezés, akkor elmegy Bicskéig! Országomba csak én hozhatok be migránst. Akinek ez nem tetszik, azt kinyírom!
Bözsi néni! Lesz megint nemzeti konzultáció, számítok magára! A helyes válaszokat majd mellékelem levélben, de visszaküldheti a lapokat ikszelés nélkül is, majd mi kitöltjük. Lesz sok új stadion is. Ha akarják, ha nem! Mi fogunk minden megrendezni, még azt is, amit nem. Én leszek Európa királya, nem is királya, császára!
Bözsi néni! Készüljön! Magának is meg kell tanulni focizni.
Hamarosan meglátogatom vidéki kedves szavazóimat, ha szerencsés lesz, megcsókolhatja a kezemet is.
Nézze továbbra is a tévéimet, hamarosan integetni fogok magának a váramból. Olvassa továbbra is barátaim újságjait, csak az az igaz, amit ők hazudnak!
Jóska bácsinak üzenem, ha legközelebb is a kocsmába megy a szavazókör helyett, pofán csapom! Ha az erdélyi halottak tudtak Rám szavazni, akkor ő se húzza ki magát! Nahát!
Küldjön egy kis pénzt, mert az nagyon szeretem.

Orbán Viktor
Magyarország örökös miniszterelnöke

Az igazsághoz tartozik, mit szépítsem, szeretném tudni, hogy a levél írója hamarosan egy kis zárt közösségben fog levelezni.

Nem viccelek!

A bukott ellenzéki pártok, akik elárultak bennünket, választókat, beültek a parlamentbe, nyálcsorgatva várták a bizottsági helyeket, egyéb pozíciókat. Azt hangoztatják, hogy így szolgálhatnak bennünket (Egyesek még Kövér újraválasztásában is segédkeztek!). Nevetséges! Mit érhetnek el azokból a célokból, ami miatt rájuk szavaztunk, amely célokat zászlajukra tűztek?
Megakadályozhatják Paks-2-t? Nem!
Megállíthatják a Budapest-Kelebia vasút építését, ami hazaárulás? Nem!
Megállíthatják a korrupciót? Nem!
Csökkenthetik a Fidesz média túlsúlyát? Nem!
Megváltoztathatják a választási törvényt? Nem!
Lehet új, nem a Fideszre szabott alkotmányunk? Nem!
A főügyészség, ügyészségek függetlenek lesznek? Nem!
Matolcsy nem fogja tovább herdálni az állami vagyont? De!
Az Állami Számvevőszék föl fogja tárni a Fidesz bűneit? Nem!
Farkas Flóri bevezeti a romákat a munka világába? Nem!
Megakadályozzák az uniós pénzek elrablását? Nem!
Jobbá teszik az egészségügyet? Nem!
Oktatási reformot fognak elérni? Nem!
Megszűnik a munkaerő kivándorlás? Nem!
Gyerekeink itthon maradnak, nem mennek ki tanulni, dolgozni? Nem!
Civil szervezeteket nem fogják üldözni? De!

Ezekért a célokért szavaztunk rájuk, ezekből semmit sem tudnak elérni!
Mit érhetnek el a parlamenti munkával?
Kezdeményezhetnek vitanapot, ahová a kormánypártiak nem mennek el.
Kérdéseket tehetnek fel, amikre pökhendi válaszokat kaphatnak.
Törvényjavaslatokhoz módosító indítványokat adhatnak be, amiket nem fogadnak el.
Elmondhatják véleményüket, amit figyelmen kívül hagynak, és a kormány média túlsúlyának köszönhetően nem jut el az állampolgárok többségéhez.
Orbán békés, boldog karácsonyt kívánhat nekik.
Ezért érdemes?
Azt mondogatják mentségül, hogy mint parlamenti képviselők több információhoz juthatnak. Ez igaz, és mire mennek vele? Három napig bejárnak vele a Hír-TV-be, aztán napirendre térnek felette.
Ezért nincs semmi keresnivalójuk az országgyűlésben! Akik komolyan gondolják az ellenzékiséget, valóban szolgálni akarják szép hazánkat (vannak ilyenek is!), azok álljanak az önzetlen, igazhitű elégedetlen állampolgárok mellé!

A formálódó, új ellenzéknek legelsőként azt kellene követelni, hogy a bizalmunkra méltatlan ellenzék vonuljon ki a parlamentből! A választási csalások mellet nekik köszönhetjük a Fidesz 2/3-át! Nem fogadható el az áruló ellenzéki pártok lepaktálása a hazaáruló kormánnyal! Sokkal többet érhetnének, érhetnénk el a parlament bojkottjával! Sőt! Csak így érhető el bármi is, előbb, vagy utóbb ellehetetlenülne a kormány. A várható nagy nemzetközi visszhang, a folyamatos tiltakozások meghátrálásra kényszeríthetnék ezt a gátlástalan rablóbandát!
Új ellenzékre van szükség, amely nem a saját egzisztenciáját tartja elsődlegesnek, hanem az országért hajlandó tenni!

A persely

Orbán keresztény demokráciát akar építeni. Gondolom illiberális keresztény demokráciát. Értitek? Ha igen, jó nektek! Én nem, de én csak egy kis szürkenyúl vagyok. Az új kormány megtette az első lépést, az alakuló országgyűlés bevitte a keresztet a parlamentbe. 10 órakor bevonultak a perselyes lovagok is. Élükön érsekek, meg mit tudom én miféle szerzetek. Orbán Gáspár, aki szerint az országot már csak az Isten mentheti meg, megáldotta Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet, valamint bankbetétjeiket. Imádkoztak a sikeres kormányzásért, Magyarországért. Ez még nem olyan nagy baj, addig sem loptak. A baj az, hogy papolástól még senki sem gazdagodott meg! A miniszterelnök megígérte, hogy az ország 3/3-át fogja szolgálni. Ettől féltem, jobban őrültem volna, ha senkit sem szolgálna! Megállapodtak, hogy a tízparancsolat utolsó 5 pontját törlik, a többit pedig nem tartják be. A ceremónia végén a parlament kupolacsarnokában, a korona mellett elénekelték a Himnuszt. Orbán jól láthatóan vágyakozó szemekkel nézte a koronát, meg is próbált közelebb oldalazni hozzá, de nem sikerült megkaparintania.
Na, de hogyan tovább? Hogy lesz itt keresztény demokrácia? Én már tudom, pedig én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, sőt nem is NERzeti! Tudom, hogy nem hisztek nekem, pedig akkor is tudom! Figyeljetek!
Első lépésként minden határátkelőhelyen, valamint a határ menti kerítéseken is, ki lesz téve egy Nagy Nemzeti Persely. Üzenete: aki országunkba beteszi a lábát, az rá fog fizetni! Következő intézkedés szerint, minden közintézmény köteles lesz perselyezni. Magyarország kormánya bizottságot hoz létre, melynek feladata lesz új államformánk alapjainak megteremtése. Magyarország államformája Magyar Perselyes Demokrácia lesz. Címerünk annyiban fog változni, hogy a kettős kereszt helyén egy arany persely foglal majd helyet.
A NAV irányítása átkerül a református egyházhoz, bevezetésre kerül a tized, valamint a huszad. Akik nem szeretik a perselyes demokráciát, azok ebek harmincadjára jutnak.
Az iskolák egy része már most is egyházi tulajdonban van, a folyamat nem áll meg, jöhetnek az óvodák, esetleg kórházak! A kórházak esetében előnyt jelenthetne, hogy helyben feladhatnák az utolsó kenetet, sőt el is temethetnék a beteget.
Következő lépésként megtörténik a labdarúgás egyházasítása, a mi focistáinkon már úgyis csak az Isten segíthet, vagy az sem.
Új kitüntetések alapításáról is dönt az újjáalakult, és megáldott parlament. Az Arany Perselyt az kaphatja majd, aki a legtöbb uniós forrást nyúlta le. Nagy a tülekedés, de az első díjazott csak jelentős korrupció árán győzhet.
Mivel az EU-ból előbb, vagy utóbb úgyis kirúgnak bennünket, új pénz bevezetése is aktuális lesz. Ki nem találnátok mi lesz az új pénzünk! Orbánnal fogunk fizetni perselybe. Váltópénz az „Istenfizessemeg” lesz. A tervezet szerint, ha nekünk kell fizetni, akkor fémpénzzel tudunk majd, a visszajárót kaphatjuk szóban is! Kémeim jelentése szerint az érme egyik oldalán Kósa Lajos fog dadogni, a másikon Orbán fog nemzeti fityiszt mutatni.
Új mértékegység bevezetését is kezdeményezik, mely a persely lesz. 1persely=100 szavazat.
WC-k, vendéglátóhelyek illemhelyei elé perselyek lesznek kifüggesztve, melyek a NAV-hoz bekötötten fognak működni. A piszoárok, valamint a WC-k is persely alakúak lesznek. Reményeim szerint, ezek az országházba lesznek bekötve. Működési zavart semmiképpen sem okozhatnak majd, hiszen idegen anyag  nem kerül be tisztelt házba. A lehúzó karok stílszerűen persely alakúak lesznek, és 1 orbán bedobásával hozhatók majd működésbe. Ilyenkor felhangzik majd Németh Szilárd, vagy Rogán Antal tolmácsolásában a „Mi atyánk”.
A demokrácia jegyében lehet majd választani.
Na, ez a keresztény demokrácia!

Kisebbségben a többség

Eljött a cselekvés ideje!
A magyar állampolgároktól ellopott pénzen megvett média megtette hatását! Újra bebizonyosodott, média nélkül nem lehet választást nyerni!
A fentiekből következően sajnos az is világosan látható, választáson egy diktátor sem váltható le!
Lehet beszélni választási csalásokról, külhoni szavazatokról, de világosan kell látni, hogy nagyon sok magyar a Fideszre szavazott. A közszolgálatinak nevezett Orbánhoz hű TV-k, rádiók, nyomtatott sajtó néphülyítő propagandája meghozta eredményét! Az ellenzék összefogása sem mentett volna meg bennünket! Még jó, hogy csak 70%-os volt a részvétel, ha többen mennek el szavazni, a Fidesznek nem 2/3-a, hanem 3/4-e van! Szégyelljük magunkat!
Bármennyire is meglepő, Európa gazdasági hatalmasai örülnek a választási eredménynek! Örülnek, mert „gazdaságpolitikánk” megfelel érdekeiknek! A Fidesz fontosnak tartja az alacsony béreket, preferálja, hogy „összeszerelőország” legyünk. Milliárdokat fizetünk a külföldi iparosoknak, hogy itt gazdagodjanak meg. Az uniós pénzeket térkövekre, kilátókra költjük, ahelyett, hogy munkahelyeket teremtenénk, fejlesztenénk gazdaságunkat. Ez is megfelel a külföldi tőke érdekeinek! A kormánytagok, barátaik, és rokonaik EU-s pénzen dőzsölnek, az EU pénzén gazdagodtak meg mérhetetlenül! Palotákba, vadászkastélyokba költöznek, földeket vásárolnak, hogy fölvegyék az EU-s támogatásokat. Közben az igazi gazdálkodók ellehetetlenülnek! Csak a saját gazdagodásuk érdekli őket!
Mindez kinek a felelőssége? A miénk! Ne kenjük a szart másra! Azzal nem vagyunk előrébb! Fotelből nem lehet forradalmat csinálni! Volt jó néhány tüntetés az utóbbi időben, főleg fiatalok szervezték, melyek gyér részvétel mellett zajlottak.  Ezek után van-e jogalapunk másokat kritizálni? Nincs!
Nehéz úgy előre menni, hogy saját magunkat húzzuk vissza!
Nincs mit szépíteni, birkaország lettünk, ahogyan azt Bródy János megénekelte! Most már csak azt kell kivárnunk, hogy gyerekeink, unokáink, megelégelve tehetetlenségünket, maguk vegyék kezükbe sorsukat.
Egyre többen megfogalmazzák, mennyire élhetetlen ez az ország, mennyire reménytelen helyzetben vannak, mennyire nincs, nem lehet jövőképük. Egyre inkább radikalizálódnak, már sokan világosan látják, nincs más út! Meg kell valljam, nagyon el vagyok keseredve, nagyon szégyellem magam, hogy idáig jutottunk!
Szabad választásról a jelenlegi körülmények, választási törvény mellett nem lehet beszélni! Több okból sem! A választási törvény igazságtalan, ellehetetleníti az ellenzéki pártokat. A média lenyúlása az egyenlő tájékoztatást teszi lehetetlenné. A kormánypárt állami pénzen kampányolhat! Választási csalások sorozatával találkozhattunk. Ide sorolom a magyar adófizetők milliárdjaiból megvásárolt határon túliak szavazatait is! Szégyelljék magukat azok az álmagyarok, akiket Orbán megvásárolt!
Az utóbbi években magyar fiatalok elkeseredésükben rengetegen elhagyták az országot. Napjainkban is nagyon sok középiskolás, egyetemista nyilatkozik úgy, hogy külföldön keres megélhetést, de egyre többen vannak olyanok, akik nem akarnak elmenekülni, itthon, hazájukban akarnak élni, sikeresek lenni. Nem akarnak gyűlöletpolitikát, nem akarnak tovább ebben a füllesztő légkörben élni, független sajtót akarnak. Szabad Magyarországot szeretnének!
Csak ez a felelős gondolkodás mentheti meg az országot, szeretett hazánkat!
Támogassuk Őket! Azt nem mondom, hogy imádkozzunk értük, mert egyrészt nem vagyok vallásos, másrészt, beszéljünk nyíltan, a papok, egyházak eljátszották becsületüket! Mocskos anyagi javakért lefeküdtek Orbánnak! Tisztelet a kivételnek!
Kívánok sok erőt, nagy kitartást a józanul gondolkozó fiataloknak, de ez nagyon kevés! Álljunk melléjük, legyünk újra fiatalok!
Kezdésként találkozzunk szombat délután 17.30-kor az Operaháznál!

Mint ahogy a tüntetés szlogenje is mondja:
Talpra magyar! Hív a szabadság!

Húsvéti nyulak! Riadó!

Nagy a pánik a nyúltársadalomban. Senki nem akar húsvéti nyúl lenni.
A Nyúl Nemzettségek Szövetsége nagygyűlést hívott össze a vészterhes időkre való tekintettel. Az összejövetel mottója, mely a szónoki emelvényen is fel volt tüntetve: Nincs Semmilyen alku! Két napirendi pont volt: a húsvét zavartalan lebonyolítása, és a magyar nemzeti orvvadász ártalmatlanítása.
A gyűlésen én is ott voltam, jómagam a szürkenyulakat képviseltem, akik még csak nem is nemzetiek. Tapasztalhattam a mérhetetlen felháborodást, melyet egy Semmilyen Zsolt nevezetű rapsic tevékenysége, valamint legutóbbi kijelentése okozott.
Vezér Nyúl, valamint az összes megjelent küldött szerint is, Semmilyen Zsolt hazudott! Nem jegesmedvére akar vadászni, mint ahogy azt zavarában nyulatkozta, legalábbis most nem, hanem húsvéti nyulakra! Ráadásul, mint tudjuk, szeret háziállatokra is vadászni, ezért aztán a házinyulak sincsenek biztonságban.
Nyúl Paprikás kiemelte, hogy a négylábú, kistermetű állatok helyében is nagyon óvatos lenne, hiszen ez a - foglalkozására nézve - vigyorgó nemzeti orvvadász nehezen ismeri fel az állatokat. Főleg az agancsok megkülönböztetése okoz számára nagy gondot! A nyulaknak meg agancsuk sincs, miről fogja felismerni őket? Egyáltalán, ki mondja meg neki, hogy melyik nyúl húsvéti? Továbbmegyek, hogy különbözteti meg a húsvéti tojást tojókat a hímektől?
Számtalan kérdést vetettek fel kollégáim.
Vér Nyúl például kitért arra a gyalázatos tényre, miszerint ez a semmirekellő Semmilyen helikopterről is vadászik. Reményét fejezte ki, hogy az ilyen álkeresztény gyilkosoknak hamarosan bealkonyul!
Leko Nyúl, a lógófülűek nemzettségének szóvivője expozéjában kijelentette, nem nyúl mellé, ha azt mondja, ennek az „ötmilliós” vadásznak kevesebb esze van, mint amennyi látszik. Egyre inkább bizonyítást nyer az a tétel is, miszerint a helikopterezés megzavarja a politikusok agyát, személyiségét. Aki egyszer helikopterre ül, utána rögtön elkezd hazudozni. Tapasztalatára hivatkozva kinyúlvánította, legtöbb politikusnak nincs szüksége helikopterre, hogy hazudozzon. Megy az nekik a nélkül is!
Ezt követően, kissé nehézkesen, Nyúl Béna emelkedett szólásra. Véleménye szerint nyúlvánvaló tény, hogy az emberek kapzsisága veszélyezteti a húsvéti nyulak létbiztonságát. Nehezményezte a vadászatok során kimutatható egyenlőtlen feltételeket is.
Vér Nyúl igazat adott Nyúl Bénának, egyben ellenállásra szólított fel. Gyáva nyúlnak nincs hazája! - Fejezte be hozzászólását.
Nyúl Visziapuskát, a harci nyulak törzsfőnöke felhívta a figyelmet arra a nem mellékes tényre is, miszerint a Semmilyen Zsolt nevezetű tolvaj rapsic, nevéből adódóan, semmilyen törvénytelenségtől nem riad vissza. Támadása várható földről, lóhátról, valamint levegőből (helikopterről) is. Egységben az erő, sok nyúl disznót győz, hangoztatta. Javasolta egy speciális nyúl kommandó felállítását, melynek feladata lenne megelőző csapást mérni az ellenségre. Nyúlvánosságra hozta kémeik jelentését, mely szerint a magyar nemzeti rapsic korrupt, viszont ezzel sakkban is tartható. A jelentés felhívja a figyelmet az április 8-ai választásokra is, ami felhasználható a pénz, és hataloméhes vezetők ellen. Mint az utóbbi hetekben hallható volt, mindent megígérnek, hogy továbbra is csak ők nyúlhassanak a javakhoz, hogy ők nyúlhassák le a nemzeti vagyont.
Bealko Nyúl, a nagygyűlés doajenje elérkezettnek látta a pillanatot, hogy néhány ravasz önvédelmi módszert ismertessen fajtársaival. Támadás esetén javasolta „NEM ÉN VAGYOK A SOROS” tábla felmutatását. Másik javaslata szerint kiváló védelmet nyújthat a miniszterelnök nagyméretű fényképének felmutatása is. Ebben az esetben ugyanis Semmilyen vadász meglátva a főminisztert, pavlovi reflexének engedelmeskedve eldobná a puskát, és kéjesen vigyorogva, nyálcsorgatva tapsikolna. Javasolta továbbá, hogy a megtámadottak ne nyúlegyenesen próbáljanak meg nyúlutat nyerni, hanem cikk-cakkban fussanak. Csak annak szégyen a futás, aki lassú! – Tette hozzá.
Nyúl Bul, közismertebb nevén Nyulam Bulam kinyulatkozta, nem hajlandó kinyúlni aljas gazemberek kedvéért!
Nyúl Pilla bojkottra szólított fel. Mint elmondta, nem fog húsvéti tojást tojni, amíg Semmilyen az erdőkben, mezőkön garázdálkodik. Inkább tojik az egészre!
Nyúl Ketrecharcos, a házinyulak képviseletében támogatásáról biztosította mezei, és erdei kollégáit. Kérte a jelenlévő küldötteket, fogadjanak el egy határozatot, melyben megtiltanák gyereknyulak kampánycélokra történő igénybevételét. A javaslatot a jelenlévők hangos nyusszogással, valamint lábdobogással ellenszavazat nélkül fogadták el.
A közgyűlés szintén elfogadta Nyúl Visziapuskát javaslatát a speciális nyúl kommandó felállítására, egyben felkérte őt a kommandó megszervezésére, és vezetésére.
Végezetül a küldöttek egy memorandum elfogadásával üzentek a bűnözőknek. Ez egyben nyúltimátum is, hiszen kinyulatkozták, hogy amennyiben nem menesztik a hazudozó rapsicot, bojkottálni fogják a Húsvétot!
Az elnyúló nemzetgyűlést Vezér Nyúl felszólalása zárta. Elmondta, hogy nem szándékoztak kemény eszközökhöz nyúlni, de nem volt más választásuk, mivel Magyarország kormánya folyamatosan törvénytelen eszközökhöz nyúl. Külön kihangsúlyozta, hogy intézkedéseik nem a kisemberekre irányulnak.
Beszéde végén kellemes húsvéti ünnepeket kívánt minden jóérzésű magyar állampolgárnak.

Ehhez sok mindent már nem lehet hozzátenni. Kívánom a húsvéti nyulaknak, nyusziknak, egyikőjük se legyen tepsi hapsi, inkább az kerüljön tepsibe, aki kapzsi!

Kampány

Magyajok! Keményen dojgozó kisembejek!

Vejetek vagyok! Szavazzatok jám!
Nem akajok böjtömbe kejüjni. Kaptok a jabojt pénzbőj is, kaptok megint Ejzsébet utajványt is, csak szavazzatok jám!
Szejetjek benneteket. Ha kijály majadhatok minden hónapban osztok nektek Ejzsébet utajványt!
Beje őjüjök, ha nem köjtözhetek a vájba, a pajotámba. Könyöjgöm szavazzatok jám!
Kedves híveim! Jomán, ukján, fejvidéki, egyéb küjhoni szavazóim! Szegény embej vagyok, de mindenem a tiétek. Szavazzatok jám! Építek nektek focipályát, tempjomot, kójházat. A magyajok nyugdíját is nektek adom, csak gyejtek szavazni!
Nyugdíjas bajátaim, ejvakujt híveim! Adok nektek kjumpjit is, meg mindent is. Megcsókojhatjátok a kezemet is, meg mást is, csak szavazzatok jám!
Embejek, bajátaim!
Nagyon féjek a böjtöntőj, jendesen be vagyok szajva, nem akajok focit vajjni, mindent megígéjek nektek, csak szavazzatok jám!
Kedves joma embejek! Ápjijis 8-án jám kejj szavaznotok. Össze kejj tajtanunk! Utána nagy ünnepség jesz. Jesz kaja, pia! A Fjóji intézi. Aki jám szavaz, az kap közmunkát is, meg segélyt is! Ha nem nyejem meg a vájasztást végetek van, meg nekem is. Abba bejebojondujok.
Kedves népem!
Hajcojok éjtetek keményen, megvédejek mindenkitőj, csak magamtój, meg a csajádomtój nem tudjak megvédeni benneteket. A migjáncsokat, meg a Bjüsszejt, meg az ENSZ-et se engedem be az ojszágomba! Ez az ojszág az enyém, nem adom senkinek se!
Könyöjgök nektek, vájasszatok engem. Szavazzatok jám!
Aki nem jám szavaz, azt kinyíjom! Vijágos?

Hajjá Magyajojszág, hajjá magyajok!

Kész átverés!

Bokros Lajos kimondta!
Amit mondott eddig is sejthető volt, így viszont már egyértelmű! Már sokan leírták, velem együtt, hogy a kormánynak nevezett bűnbandát csak teljes összefogással lehet választásokon legyőzni. Hogy világos legyen, csak a jobb, és baloldal összefogásával, máshogy fogalmazva a Fidesz jelöltjeivel szemben csak egy ellenzéki jelöltet indítva képzelhető el ellenzéki siker, azaz kormányváltás. Ehhez képest mit hallhatunk nap, mint nap? Tele van az ország Orbánt egyedül is leváltani képes pártokkal. Bejutási küszöb alatti, valamint 10-11 % támogatottsággal bíró pártok is kormányváltó erőnek képzelik magukat. Hazudnak! Ezek a pártok nem akarnak kormányváltást, ezek csak képviselői helyekre hajtanak! Kedves ellenzéki honfitársaim, aljas módon át vagyunk verve!
Térjünk vissza Bokrosra. Mit is mondott csütörtökön? Nem egyebet, mint azt, hogy a jelenlegi ellenzék pénzt akar, nem Orbánt elzavarni. Ő már csak tudja, hiszen ott volt a kezdeti egyeztető tárgyalásokon. Gyalázat! Tehát, ha elmegyünk szavazni április 8-án, csakis olyan pártra, képviselőjelöltre szavazhatunk, akik sunyi módon átvernek bennünket, tisztelet a kisszámú kivételnek! Mint ahogy azt már korábban is javasoltam, itt az ideje a választói összefogásnak! Egyértelművé kell tenni az ellenzéki pártok előtt, nem mi vagyunk értük, hanem ők vannak értünk! Ha más megoldás nincs, akár az országgyűlési választások teljes bojkottját sem tartom elképzelhetetlennek!
Magam részéről nem kívánok asszisztálni saját átverésemhez! Nem fogok olyan pártra, képviselőre szavazni akik nem akarnak kormányváltást!
Nagyon sokan leírták már, az idei választás az utolsó esély a maffiakormány leszavazására. Biztos, hogy igazuk van, ennek tükrében még inkább megbocsáthatatlan a pártok hozzáállása!
Nem hagyhatjuk, hogy a képviselőjelöltek magukat képviseljék! Ha nem hajlandók a választói akarat érvényesítésére, ne is kerüljenek be a parlamentbe!
Két dolog további gyanakvásra ad okot. Rákerestem a mai netes újságokban Bokros kijelentésére, egyetlenegy portál sem foglalkozik Bokrossal. Sem ellenzéki, sem kormányhoz közeli. Döbbenet! Már az újságok korrekt tájékoztatásában sem bízhatunk? Mi van ebben a kurva országban? De ami még ennél is figyelemre méltóbb, a pártok is hallgatnak. Magyarul, senki nem cáfolta Bokros kijelentését! Jó okuk lehet rá!
Közvélemény kutatások szerint az összlakosság több mint 40%-a vagy nem fog szavazni, vagy még nem tudja, hogy kire adja a voksát. Hónapok óta találgatják ennek okát, pedig pofonegyszerű a magyarázat. A választók nem hülyék! Akkor fognak elmenni szavazni, ha van értelme. Ha jó esély van a jelenlegi maffia kormány elzavarására, valamint a pártok meggyőzik őket, érdemes rájuk szavazni. Jelenleg pont ez a két dolog hiányzik!
A fentiek alapján világosan látszik, hogy csak magunkra számíthatunk!
Nincs más megoldás csak a választói összefogás, végső esetben a választás teljes bojkottálása!
Egyértelműen a pártok tudtára kell adni, hogy csak olyan pártra, képviselőre szavazunk, aki mindent megtesz a kormányváltásért! Ha nem, akkor nincs helye a parlamentben!

Fogjunk össze! Hajrá magyarok!

Menekülés

Menekülni senki nem tud úgy, mint a mi maffiavezérünk. Harry Houdini hozzá képest fénykorában is csak egy tehetségtelen kezdő volt!
Ha a népe elől kell menekülni, utolérhetetlen!
A külügyminisztériumnak már hónapok óta csak egy feladata van, találkozót szervezni ennek a beteg száguldó ezredesnek. Ezredes, igen, minden ezredik szava igaz, jó esetben! Teljesen mindegy hova, miért, csak egy a lényeg, el az országból. A kakadu gyereknek nincs könnyű dolga, alig akar már valaki szóba állni ezzel a maffiózóval. Most éppen a soron következő parlamenti időszak elől kell menekülnie. Már nem mer az állampolgárok szemébe nézni, az ellenzéki képviselőkről már nem is beszélve! Sőt, gyanúm szerint a tükör is a mumusai közé tartozik. Miért, miért? Mit láthat benne? Egy pszichiátriai kezelésre szoruló dagadt maffiózót. Nem is csodálkozom, hogy fél. Az egészben az a cikornya, hogy maga elől nem tud elmenekülni. Nem irigylem! Nem lehet felemelő érzés állandóan azt hallani, hogy valaki a saját nyomában jár, ráadásul tévúton. Tegnap azt hallottam, hogy vazallusai már a Bánk Bánt is átírták. Muszáj volt, mert ez a liliputi Tiborc panaszainál rohamot kapott. Ezzel egy időben az elborult agyú házmester a parlamentből is kitiltatta a Tiborcz szót.
Arról se feledkezzünk meg, hogy a baj sem jár egyedül. Na, még ez is! A királyjelölt valamikor azzal hencegett, hogy 15 millió magyar miniszterelnöke. Ez a beszari törpe ma már azt sem mondhatja el magáról, hogy 2 millió magyar miniszterelnöke. Már csak 2 millió Fidesz szavazó miniszterelnöke! Nem mindegy! Ennek a 2 millió szavazónak is ¼-e import. 100 milliárdokért hozatta ide félelmében, ezek bérszavazók! Ha viszont komolyabban a dolgok mélyére nézünk, az sem jelenthető ki, hogy ezeknek miniszterelnöke! Azt a nagyjából 2 millió szavazót is folyamatosan átveri, kisemmizi, saját maga, és pereputtya érdekében! Sziszifuszi munkával elérte, hogy mostanra saját maga, valamint az általa irányított bűnbanda miniszterelnöke! Ja, majd el felejtettem, a gonosz Brüsszel pénzügyi támogatásával! Ezzel a támogatással is van mostanában egy kis probléma. A csúnya OLAF beleköpött a levesbe. Már megint azzal az átkozott Brüsszellel van a baj. Nem átallotta nyilvánosságra hozni, hogy az uniós pénzeket szabálytalanul, korrupciógyanús körülmények között használták fel, valamint az elvégzett munkákat jelentősen túlárazva (közel dupla áron) számolták el. S vajon ki járt élen ezekben az ügyekben? Nem fogjátok kitalálni! A nemzet saját lábon álló vője! A Tiborcz! A fővilágosító, vagy inkább a fősötétítő! Szegény apuka meg nem győz menekülni. Saját sötét árnyékától sem tud megszabadulni. Bejárónője többször észrevette, hogy le akarta hagyni, de nem sikerült neki, ilyenkor nagyon mérges volt. Parancsára a királyi tudósok már fejlesztik a láthatatlan árnyékot, mert mára már teljesen paranoiás lett!

Végezetül üzenem neki, aki hallja, adja át: már nem sokáig menekülhet! Egy egész népet nem tud megvenni!
A népharag elől nem menekülhet!

Prostitúció

Én egy felvilágosult szürkenyúlnak tartom magam, sok mindent megéltem már, és elfogadom az új dolgokat is. A szex terén is elfogadok mindenféle irányzatot, még ha nem is gyakorlom mindegyiket.
Tehát ha például egy rabbinak Orbán segge tetszik, semmi kifogásom ellene, nyalja nyugodtan. Ízlések, és pofonok különbözők! Magánügy, amíg ez térítésmentes. Ha viszont pénzért teszi, az már nem! Ebben az esetben üzletszerű kéjelgés minősített esetéről beszélhetünk. Ez már prostitúció! Aki ilyen, és ehhez hasonló tevékenységet folytat, az prostituált! Tovább megyek, ha ezen tevékenységét nyilvánosan végzi, akkor még közszeméremsértést is elkövet! Még valami! Ha valaki, a pénz szagától megrészegülve, egy egész szervezet bűvkörébe kerülve végzi fenti áldásos tevékenységét, az bizony perverzió!
A BTK 283. § (1) szerint, aki a közösülést, természet elleni vagy egyéb fajtalanságot üzletszerűen folytatja, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Hát itt tartunk, kedves feleim!
Fenti bűncselekményfajta sajnálatos módon, napjainkban főleg egyházi körökben terjed.
Mondhatnátok, hogy mi közöm ehhez az egészhez, ez nem közügy. Akkor lenne igazatok, ha Orbán, vagy a Fidesz, saját zsebből elégítené ki ferde hajlamait. De nem így van! A magyar állampolgárok adóforintjaiból élvezkednek! Ez már országos közügy, sőt korrupció!
Fentiek alapján felhívom Köves Slomó, és a hozzá hasonló többi egyházfi figyelmét a BTK 283. §-ának szigorú betartására!
Ami pedig a Fidesz-t illeti, a korrupció is bűncselekmény, amiért felelni kell! A szerzett élményeket pedig tekintsék fontos tapasztalatszerzésnek, börtönben még hasznosak lehetnek! A szex terén remélem sok újat is fognak tanulni a börtönben!