Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Prostitúció

2018. február 17. 15:00 - Szürkenyúl

Én egy felvilágosult szürkenyúlnak tartom magam, sok mindent megéltem már, és elfogadom az új dolgokat is. A szex terén is elfogadok mindenféle irányzatot, még ha nem is gyakorlom mindegyiket.
Tehát ha például egy rabbinak Orbán segge tetszik, semmi kifogásom ellene, nyalja nyugodtan.

Ízlések, és pofonok különbözők! Magánügy, amíg ez térítésmentes. Ha viszont pénzért teszi, az már nem! Ebben az esetben üzletszerű kéjelgés minősített esetéről beszélhetünk. Ez már prostitúció! Aki ilyen, és ehhez hasonló tevékenységet folytat, az prostituált! Tovább megyek, ha ezen tevékenységét nyilvánosan végzi, akkor még közszeméremsértést is elkövet! Még valami! Ha valaki, a pénz szagától megrészegülve, egy egész szervezet bűvkörébe kerülve végzi fenti áldásos tevékenységét, az bizony perverzió!
A BTK 283. § (1) szerint, aki a közösülést, természet elleni vagy egyéb fajtalanságot üzletszerűen folytatja, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Hát itt tartunk, kedves feleim!
Fenti bűncselekményfajta sajnálatos módon, napjainkban főleg egyházi körökben terjed.
Mondhatnátok, hogy mi közöm ehhez az egészhez, ez nem közügy. Akkor lenne igazatok, ha Orbán, vagy a Fidesz, saját zsebből elégítené ki ferde hajlamait. De nem így van! A magyar állampolgárok adóforintjaiból élvezkednek! Ez már országos közügy, sőt korrupció!
Fentiek alapján felhívom Köves Slomó, és a hozzá hasonló többi egyházfi figyelmét a BTK 283. §-ának szigorú betartására!
Ami pedig a Fidesz-t illeti, a korrupció is bűncselekmény, amiért felelni kell! A szerzett élményeket pedig tekintsék fontos tapasztalatszerzésnek, börtönben még hasznosak lehetnek! A szex terén remélem sok újat is fognak tanulni a börtönben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5713676762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása