Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hálaadás

2018. február 05. 14:03 - Szürkenyúl

Mióta erőteljes hitéletet folytatok, egyre több fontos hír birtokába jutok. Hiába, no, ha egy szürkenyúl nyitott fülekkel jár-kel, annak meg van az eredménye! Nagyon érdekes információkat sikerült elkapnom.
A kiszivárgott hírek szerint készült egy javaslat, mely szerint vallásvezetők új védőszentekre tesznek javaslatot a pápa felé.


Úgy látszik eljött az ideje a hálaadásnak. A magyarországi egyházak igyekeznek meghálálni a kormánytól kapott milliárdokat. A lista egy cseppet sem lepett meg, sőt! Tulajdonképpen akár szerény személyem is kitalálhatta volna. Szinte hallom a berzenkedők hangját, honnan is tudhatná ezt egy kis szürkenyúl, aki még csak nem is nemzeti. Pedig igenis tudhatom! Az utóbbi időben tanácsaimmal, intelmeimmel nagyon sokat segítettem minden felekezetnek, megismertem gondolkodásukat. Nem egyszer hirdettem már igét is, akár tiszteletbeli atyaként is tekinthettek rám! No, de nem szaporítom tovább a szót, íme, az információim szerint még nem végleges javaslat:
(A levelet Vatikánba címezték, egyenesen a Szentséges Atyának. Alább csak a neveket írom le, a részletek most nem fontosak)

Németh Szilárd az egysejtűek védőszentje.
Lázár János a közmunkások védőszentje.
Balog Zoltán a hazug mosoly védőszentje.
Kövér László a bajszos szarok védőszentje.
Schmidt Mária a jó pénzért bármire emlékezők védőszentje.
Kósa Lajos a kupakok védőszentje.
Mészáros Lőrinc a strómanok védőszentje.
Szél Bernadett a soha senkivel össze nem fogók védőszentje.
Rogán Antal a jól tejelő bevándorlók védőszentje.
Áder János a bólogató Jánosok védőszentje.
Deutsch Tamás a füvesek, kokósok védőszentje.
Semjén Zsolt a főnöki hátsókat nyelvvel tisztogatók védőszentje.
Orbán Viktor a pénzügyekkel nem foglalkozók, valamint az illedelmesen bekopogók védőszentje.

Úgy gondolom a javaslatok elfogadásával semmi probléma nem lehet, hiszen mindannyian elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak eddigi hitvány életükben! A jelzőből (hitvány) is következik, milyen fontos szerepet játszik tevékenységükben a hit! Kétség nem férhet hozzá, hogy megérdemlik e rangos elismerést. Magam részéről támogatom a javaslatot, más elismerést úgysem érdemelnek.

Dicsértessék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6513632596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása