Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Quimby már nem cimbi

2017. december 11. 09:12 - Szürkenyúl

Legalábbis Dunaújvárosban. A város polgármestere nem tartja méltónak az együttest a Dunaújvárosért Díjra.  2012-ben még méltó volt, most már nem az.

A zenekar helyében felháborodnék, lehet, hogy vissza is adnám a díjat! Az elismerést „példamutató színvonalas szakmai munkájuk és eredményes pályafutásuk elismeréseként” kapták. 2012-ben, a méltatás szerint a dunaújvárosiak még méltán lehettek büszkék a Quimby zenekar sikereire, akik egyúttal példát is mutattak a felnövekvő, zene iránt fogékony nemzedék számára, és öregbítették városuk jó hírnevét.
A polgármester nyilatkozata szerint a díjat vissza nem veszik, mert azt nem illik. Vagyis annyira már nem tökösek, de azt jelezni akarták, hogy ők inkább Orbán seggét nyalnák, ha lehet.
Lehet! Ha, jól esik? Ízlés kérdése. Az persze kérdés, hogy hosszú távon megéri-e? Tudjuk jól, a nyelvtudás nagyon fontos, és kifizetődő kis hazánkban.
Biztos, ami biztos, én azért figyelmeztetném a „nyelvészeket”, világunk folyamatosan változik! Új nyelvet lehet tanulni, érdemes is, de új segget nyalni nem illik! Legyenek hűségesek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr813471389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása