Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Választhatunk!

2017. szeptember 19. 14:31 - Szürkenyúl

Választás lesz 2018-ban?
Igen, választhatnánk! Vagy Orbán diktatúrája, vagy valami más. Összesen mintegy 3,5 millióan szeretnének kormányváltást, a kormányt támogató 2,6 millió szavazóval szemben. 
Csak az a baj, hogy a mai ellenzék nem teszi ezt nekünk lehetővé!


Mi választottuk meg őket azért, hogy érdekeinket képviseljék! Ergo, ha mi kormányváltást akarunk, akkor nincs más dolguk, mint akaratunknak érvényt szerezni!
Elfelejtették, kiknek az akaratából, miért ülnek a parlamentben. Úgy látszik, elfelejtették a képviselő szó jelentését is.
Ma egyértelműen látható, hogy sem a bal, sem a jobb oldal nem képes – még külön-külön összefogva sem – a jelenlegi torz választási rendszerben legyőzni a FIDESZT!
Ha ezt a jelenlegi pártok nem látják, vagy ostobák, vagy nem akarják elzavarni a nyíltan diktatúrát építő, korrupt kormányt! Csak magukat akarják átmenteni, parlamentben tartani.
Van megoldás!
Az egyik a FIDESZ módszer! Karaktergyilkosság! Be kell bebizonyítani már végre a miniszterelnökről, kormánytagokról, hogy törvénytelenül szerezték vagyonukat!
A másik megoldás, ha az általunk delegált képviselők nem tudják képviselni érdekeinket, akkor nekünk kell azt megtenni…
De van egy sokkal egyszerűbb megoldás, az összefogás!
A cél szentesíti az eszközt! Egy választás erejéig, a választópolgárok többségének érdekében össze kell fognia a jobb, és baloldalnak, sőt, az összes ellenzéki pártnak! Ha kell, fogjanak össze, akár az ördöggel is!
S még valami. Jól meg kellene fontolni, komoly változtatásokra csak akkor van lehetőség, ha a győztes 2/3-os többséget szerez!
Ha most nem fognak össze – a mi pénzünkből élő! – pártok, soha többet nem lesz rá esélyük!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2812878120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása