Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A szentségit!

2017. július 02. 13:39 - Szürkenyúl

Kedves Híveim! Szenzációs hírem van!
Mostanában sok hírt hallottam arról. hogy jó néhány magyar, többek között Orbán Viktor is meglátogatta a szentatyát. Ez idáig nem tudtam mire vélni a nagy sürgést-forgást, de mint mindenre, erre is fény derült!
Vatikánból kiszivárgott hírek szerint, a pápa szentté kívánja avatni Orbán Viktort!

Állítólag már most felkerült az előjegyzési listára. A „Divinus Perfectionis Magister” kezdetű apostoli rendelkezés (1983) szerinti eljárástól ez kissé eltér, de indokolt esetben a pápa kivételt tehet.
Megmondom úgy, ahogy van, én nem is bánnám. Sőt! Szurkolok neki, hogy minél hamarabb megtehesse.
Mint ismeretes, a boldoggá avatás megelőzi a szentté avatást (canonisatio). Mi kell ahhoz, hogy valakit boldoggá avassanak (beatificatio)? Csodát kell tennie!
Lássuk be, ezzel semmi probléma. Viktor csodát tett a magyarokkal, legalábbis egy részükkel. Több millió embert tett boldoggá. No, de hogyan? Itt van a csoda! Úgy tette boldoggá a rá szavazókat, hogy nincs is rá okuk, hogy boldogok legyenek! Ez eddig senkinek sem sikerült! Honnan veszem ezt? Országjárása során, minden helyszínen százak tolonganak, hogy kezet csókoljanak neki. Mi ez, ha nem a boldogság spontán megnyilvánulása? Látni kell azoknak a szerencsétleneknek az arcát! Úgy néznek rá, mint Istenre! No, de ez még mind semmi!
Egy pár közönséges gumicsizmával megállította a tiszai árvizet! Ki lett volna erre képes rajta kívül?
Jobb kézzel személyesen osztotta a nyugdíjemeléseket egész népének!
Bal kézzel megállította Brüsszelt, valamint Migráncshozó Soros Györgyöt! Méghozzá egyszerre!
Lehet-e ezek után bárkinek is kétsége a felől, hogy Viktor csodatévő? Ugye, nem, kedves híveim?
Tisztán látható, hogy szabad az út a szentté avatáshoz.

Mindezek után az egyházi kegyeleti bizottság egy akciótervet dolgozott ki. Az alábbi intézkedéseket tartják szükségesnek a szentté avatás után:
A jobb kezét, balzsamozva, szent kegytárgyként kell majd őrizni. Születésnapján, mely nap méltán lesz nemzeti ünnep hazánkban, körmenetben kell az országban felmutatni a népnek.
A szent balt, mely gyakran rejtve maradt nadrágzseb által, szintén ereklyeként kell körbehordozni az országban, mégpedig balról jobbra. Ne feledkezzünk meg róla, arról a szent kézről van szó, mellyel megállította Brüsszelt, valamint Migráncshozó Soros Györgyöt!
A szentté avatás után a fején, az az a szent fejen kell majd tárolni a szent koronát. Életében sajnos ez nem adatott meg neki.
(Egy neve elhallgatását kérő teremőr állítja, többször látta a miniszterelnököt a korona közelében ólálkodni. Mint elmondta, a koronát nem mozdíthatta el a helyéről. Valószínűleg ezért, sámlira állva, pipiskedve, zsebre dugott kézzel pucsított, és így próbálta meg a fejét bedugni a védőburkolat alá. Nem járt sikerrel. A teremőr úgy emlékezett, hogy ilyen alkalmakkor is a kifényesedett ülepű, gyűrött nadrágját, valamint a kihízott kabátját viselte!)
Azt a pár gumicsizmát, melyet szent lábak érintettek, s mellyel megállította a Tisza áradását, szent tárgyként kell őrizni, helye közvetlenül a korona mellett legyen!
Ugyanitt kell őrizni a mára már híres, kihízott, viseltes öltönyét is, melyben körbecsókolta az összes kelet-európai, ázsiai diktátort. (Emlékeztetlek benneteket kedves híveim, ez ugyanaz az öltöny, melyben elutasította, majd istenítette Horthyt) Helye közvetlenül a koronázási palást mellett legyen! 

A Felcsúti Érseki Hivatal várja azok jelentkezését, akik Viktor további csodatételéről tudnak, s azt bizonyítani is tudják. 

Nos, kedves híveim, nem kell ahhoz vallásosnak lenni, hogy belássuk, szentként nem tud annyit ártani, mint földi valójában.
Ezért hát, imádkozzatok Viktor testvérünk szentté avatásáért, lelki üdvéért! 

Ámen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7512635323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása