Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A Csoda

2017. május 29. 08:10 - Szürkenyúl

Tegnap reggel az MTI gyorshírben jelentette a nagy szenzációt. Újratemetik Horthy Miklós lovát! Nem is egyszer, háromszor! Ily módon a temetést egyenes adásban tudja majd közvetíteni a Migráns-1, a Migráns-2, valamint a Migráns-3 TV is.
A nemzetes kegyeleti főbiztos parancsára, kihantoláskor fokozott óvatossággal kell eljárni, hogy a becses relikvia nehogy megsérüljön!
Amennyiben sikeres lesz a feltárás, sikerül izolálni mindent, akkor külön temetése lesz a lószarnak, valamint a híres lófasznak is!

 Ezeket a temetéseket Mészáros Lőrinc TV-i közvetítik majd. Az adások szervesen fognak illeszkedni a műsorrendbe.
Távlati tervekben szerepel, hogy a „lószerszám” is szobrot kap. Hamarosan megkapjuk a magunkét!
A szobor, sőt szobrok elkészítéséért az emberügyi minisztérium lesz a felelős. Rájuk állítólag érintettség okán esett a választás. Cél, hogy minden település kapjon egyet! Szó van róla, hogy készüljön asztali változat is. Arról még folynak a tárgyalások, hogy milyen formában, pozícióban kerüljön megmintázásra. Az sem eldöntött még. hogy eredeti, vagy annál nagyobb méretben készüljön. Legfrissebb hírek szerint kormányunk a döntésbe be kívánja vonni az alattvalókat is, nemzeti konzultáció lesz a hímtagról is!
Egy kiszivárgott javaslat szerint, korunk technikai színvonalának köszönhetően, alakváltoztató lenne. Állami ünnepeket nem zászlófelvonás jelezné, hanem a nemes tag állna fel.
A legnagyobb természetesen az Országház elé kerülne. A szobrot nagyméretű talapzatra kell majd elhelyezni. Így biztosítható, hogy jól elkülönüljön a munkába igyekvő, munkából távozó honatyáktól.
Mikor idáig jutottam a történetben, arra lettem figyelmes, hogy a Word helyesírás ellenőrző programja nem jelölte obszcénnek az először leírt lófasz kifejezést. Nem értettem, mi történt. Percekre nem tértem magamhoz! A kábulatból felocsúdva az jutott eszembe, hogy itt valami nagydolog van születőben!
Mi ez, ha nem isteni kinyilatkoztatás? Újra a szoborra terelődött figyelmem. Mi van, ha ez a nagy lófasz elkezd könnyezni, mint a Madonna? Nagy izgalom kerített hatalmába. Lelki szemeim előtt megjelentek a nagy hírügynökségek szalagcímei: Óriási szenzáció! Könnyezik a nagy magyar nemzeti lófasz!
Látomásom volt! Magam előtt láttam a Kossuth teret. Végeláthatatlan hosszú sor kígyózott, hogy lássa a Csodát!

Egy-két év, és zarándokhellyé válik a  szobor!
Innen már csak egy kis lépés a szentté avatás!

Hamarosan, újra igazi lovas nemzet leszünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6512547291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása