Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nyílt levél a miniszterelnökhöz

2017. május 10. 13:56 - Szürkenyúl

Állami tulajdon

Viktor fiam! Sok mindenre rájöttem az utóbbi néhány hónapban! Persze, mondhatod, nem kellett volna eddig várnom. Igazad van! Engem sajnos nem taníttatott a Soros! Már megéltem 63 évet, írd a javamra, hogy még tudok fejlődni. Vagy tán már az is baj? Szóval diktátorkám! Annak idején, az átkosban, ha saját verejtékünkkel, pénzünkből kutat fúrtunk a tanyán, megtehettük! A kutya sem szólt érte!

Te meg most meg akarod adóztatni a saját földemen lévő kutamat? Talán még fizessek az égi áldásért is? Majd lesz esőügyi államtitkár, meg hordó kommandó is? Ahogy ismerlek képes vagy még az Istent is megadóztatni. Megteheted. Hiszen már az atya úristen is állami tulajdon, vagy a tiéd!
Hallom, már a napra is szemet vetettél. Már az is zavar, ha ránk süt a nap? Mi lesz a következő sarcod? Tudom, a passzát szelet is te fújod! Vigyázz, vigyázz! Aki szelet vet, vihart arat!
Lassan már minden talpalatnyi föld a tiéd, a pereputtyodé, meg a barátaidé! Te is fogsz adót fizetni? Persze, ahogy ismerlek, rátok, földesurakra más törvény fog vonatkozni.
Az Isten nyila, az özönvíz, meg a jégeső is állami tulajdon, ugye fiam? Na, hát, ha így van, kívánom, hogy legyen mindenben részed, bőségesen!
A minap is nézem a nyamvadt TV-det, hát mit látok? Beszemtelenkedtél egy öregasszonyhoz, mert jönnek a választások. Már ezzel is elég sok bajom van, de azt is látom, az igazmondás nem az erősséged, fiam! Miért kell állandóan hazudozni? Drága jó anyád erre tanított? No hiszen! Jól nézünk ki! Minden jó tőled származik, minden rossz mástól? Hát, akkor te különb vagy, mint az Isten!
Azt is láttam, beköszöntél a disznókhoz is. Megmondom, úgy ahogy van, nem lepődtem meg hogy szót értettetek. Látszott, hogy közöttük otthon érzed magad. Hogy a tyúkokkal nem álltál szóba, az is érthető, főleg azok után, amit az utóbbi időben hallottam rólad!
Bözsi nénit is jól átverted! Szegény asszony azóta is azt hiszi, hogy tőled kapja a nyugdíjemelést. A 13. havi nyugdíjról is hazudtál! Arról persze nem beszéltél neki, hogy ha te olyan nagyhatalmú tökös gyerek vagy, akkor miért nem kapja vissza.
Azt is láttam ám, hogy a faluban, ahová bepofátlankodtál nagy dírrel meg dúrral, nincs se vezetékes víz, se gáz, meg még sok minden más sem, de ezt most hagyjuk. Ezektől a szegény ördögöktől sajnálod te még a kútvizet is? Ki van a seggük a gatyából, sokan éheznek, nem tudnak fűteni télen, ti meg emlékművekre pazaroljátok az uniós pénzeket? Abból az 500 millióból mi minden lehetett volna abban a kis faluban! Csak azt ne gondold szép öcsém, hogy most léptem le a falvédőről! Tudom én, hogy annak a pénznek is a javát lenyúltátok!
És ha már itt tartunk, Igencsak szúrják a szemem azok a bazi nagy plakátjaid is! Sokba kerül ez nekünk fiam! Haszna meg semmi! Magyarország jobban teljesít? Felénk az járja, hogy az öndicséret büdös. Arról már nem beszélve, hogy nem is igaz!
Állítsuk meg Brüsszelt? Állítsa meg a rosseb! Ha megállítod, nem ad több pénzt, nem lesz mit ellopnod!
Jut eszembe! Budai vár! Az ország le van gatyásodva, te, meg az a bajszos senkiházi a várba költöznétek, milliárdokért? Mit képzelsz te magadról?! Nem azért választottak meg, hogy királyosdit játsszál!
Nem szépítem, ganéj ember vagy te Viktor, a bandáddal együtt!
Aztán meg ott vannak azok a nyikhajok melletted, tudod, az a helikopteres, meg a kakadu frizurás gyerek. Nem azér’ mondom, de igen beleválasztottál! Áruld már el nekem, hogy kell többet költeni, mint amennyit megkeres az ember fia? Mifelénk az ilyeneket bűnözőnek, rabolónak nevezzük!
Hohó, hát ott van még az a Flóri gyerek is! A kedvenced! Meddig akarod még védeni azt a díszpintyet? Az egy varázsló! Úgy tűnnek el a milliárdok a kezei közt, mint ha ott se lettek volna! Az meg aztán, hogy a sajátjait is meglopja, az már mindennek a teteje! A foglároknak már nagyon viszket a tenyere!
No, de Viktor fiam, te sem vagy különb a Deákné vásznánál! Magadat is, a lányodat is kistafírungoztad rendesen! Nem csak neked, az országnak is jó lenne már egy gázszerelő! Ezen még nem gondolkoztál?
Tegnap elmentem a pékségbe, bár ne tettem volna! Láttam egy plakátot, ami szerint a szomszéd faluban szobrot állítanak Horthy Miklósnak. Komolyan mondom fiam, még az étvágyam is elment! Mi a fene lesz még itt? A lova nem kap szobrot? Vagy legalább a lószerszám? Elmentek ti a, mindjárt megmondom hova!
Na, ide figyelj, te szép beszédű! Mostanában igen tele van veled a zacskóm! A múltkor azt mondtad a parlamentben, hogy a kormány elismeri, és támogatja azokat, akik külföldön vállalnak munkát. Még jó, hogy nem szakadt rád a tiszteletlen ház! Nem sül le a pofádról a bőr? Miattad meg a kormányod miatt mentek ki te agyalágyúlt! Mert meg akarnak élni, mert nem kérnek a közmunkádból!
S közben itt hagyták családjukat, szüleiket, barátaikat! Az én fiam is kiment, és ha nem takarodtok el gyorsan, lehet, hogy vissza sem jön egyhamar!
Sok szülő skype-on láthatja csak gyerekét, unokáját, könnyek között! Sok mindent gondolnak rólad, de hogy nem büszkék rád az biztos! Sőt, ha lehet, miattad tagadják le, hogy magyarok! Mondjuk ki nyíltan, szégyellnek, de nagyon!
Baj lesz ebből Viktor fiam! Nem is kicsi! Én mondom neked! A jó Isten meg fog még verni, hiába játszod a vallásost!

Sok minden nyomja még a bögyömet fiam, de mára legyen elég ennyi!
Most már csak annyit mondanék, hogy a nyomor is állami tulajdon! Legyen az is a tiéd!

Sőt a börtön is állami tulajdon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6512495607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása