Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A beszélő foci

2017. május 04. 17:03 - Szürkenyúl

Az MLSZ bekeményített.
A következő bajnoki évben már csak fűthető stadionokban lehet NB-I-es meccseket játszani. Az még nem eldöntött, hogy kötelező lesz-e bekapcsolni a fűtést.
Hamarosan a nézők is fűthetők lesznek, majd jól befűtenek nekik! Ez a civil életben már működik. A kormány rendszeresen befűt nekünk. No de ez csak a kezdet! Fűthetők lesznek a játékosok is, nehogy mérkőzések alatt megfázzanak.


És ez még mind semmi! Hamarosan a labdák is fagyvédelmi fűtéssel lesznek ellátva, így nem fordulhat elő, hogy játék közben odafagynak a pályához. 
Intelligens mosóporok mintájára a labdák is intelligensek lesznek, hogy segítsék a játékot, játékosokat. Ez a projekt még fejlesztés alatt van, de annyi már kiszivárgott, hogy csörgőt is beépítenek a labdákba. Ez az újítás megkönnyíti azok dolgát is, akik nem látnak a pályán. Ezeknek az új labdáknak már szemük is lesz! Sőt, lehet, hogy sírni is fognak. Leginkább bánatukban, főleg ha vérhólyagot rúgnak rájuk. Előrehaladott kísérletek folytak a beszélő labdák kifejlesztésére is, de az MLSZ leállíttatta a kísérleteket, félve attól, hogy ily módon a labdák okosabbak lesznek, mint a játékosok. Attól is tartott az elnökség, hogy a labdák röhögő görcse sűrűn akadályozná a folyamatos játékot. Az sem mellékes, hogy beszédkészség hiányában nem tudnak panaszkodni a mostoha bánásmódra. Némán hiába pattognak! A tervezők felé olyan javaslat is érkezett, mely szerint a labdákon lévő pöttyök helyén a miniszterelnök képe legyen látható. Az ötletet a fejlesztésért felelős bizottság hosszas vita után elvetette. Indokként a játékszer védelmét nevezték meg.
A fejlődés nem állhat meg! A közeljövőben hűthetők is lesznek a pályák!
A nézőterek tekintetében is lesznek változások! Az új építésű stadionok már lelátók nélkül épülnek, csak VIP páholyok kerülnek kialakításra, úgy sem kíváncsi senki a meccsekre.
A legutóbbi közgyűlésen szóba került a mérkőzések színvonalának javítása is, de ennek a kérdésnek a tárgyalását határozatlan időre elnapolták.
Az aggályosan alacsony nézőszám emelésére több javaslat is érkezett. A közgyűlés közmunkások, és bértapsolók bevetését fogadta el, annak ellenére, hogy a közmunkások érdekvédelmi szervezete határozottan tiltakozott. Álláspontjuk szerint védenceiket ilyen vegzálásnak kitenni kínzásnak minősül. Ez ütközik az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 5., és 23/1. cikkével!
Foglalkoztak az új nemzeti stadion építésével is. Megállapították, hogy az Isten pénzét még nem sikerült elkölteni, de jó úton haladnak. Természetesen, a fent nevezett személlyel – földi javainak elherdálása ügyében - egyeztetést semmilyen formában nem folytattak.
A közgyűlés foglalkozott a szövetség helyzetével is. Kérvényt fogalmaztak meg Magyarország kormánya felé. A javaslat szerint az MLSZ 2018-tól minisztériumként működne tovább.
A labdarúgó minisztérium székháza természetesen Felcsúton lenne. A cél érdekében a budai vár egy részét javasolják Felcsútra telepíteni, természetesen a hozzátartozó heggyel együtt!
Helye közvetlenül az Orbánia űrközpont, és repülőtér tőszomszédságában lenne. A futballminisztérium, a reptér, valamint az aréna között mini villamos buszok, azaz trotyik, esetleg trutyik közlekednének. A nyelvészek még nem döntötték el, melyik névváltozatot fogadják el.

A közgyűlés végezetül új szlogen elfogadásával zárt:

Állítsuk meg a focit! (hogy mi is utolérjük)

Ria, Ria, Orbánia!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6412481231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása