Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A sarló, és a kalapács

2017. március 24. 17:48 - Szürkenyúl

Veszélyes világban élünk, de szerencsére vezetőink vigyáznak ránk! Nem kell félnünk az önkényuralmi jelképektől. Már betiltották az összes csillagot, de ezzel még nincs vége! Kezdhetnek rettegni a tengeri csillagok is! Tilos lesz énekelni a „Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok” kezdetű dalt is, mivel az is emlékeztethet a bűnös, büdös csillagokra.
Nagyon veszélyesek ezek a csillagok, én már szinte rettegek tőlük! Már előre félek az ősztől, mikor is tele lesznek a fák vörös, ötágú falevelekkel! Már most beleborzongok! Mindegyik a kommunizmusra fog emlékeztetni. Fújj! Heineken sört pedig juszt sem iszom! Legyetek óvatosak! Szerintem minden üvegben egy kis kommunista lakozik!
A következő lépés a csillag szó betiltása lesz!
No, de ez még mind semmi! Hamarosan bajba kerül az ipar, és a mezőgazdaság is! Pártunk, és kormányunk tervezi betiltani a sarlót, és a kalapácsot is. Ezek is önkényuralmi jelképek! Ja, és nem mellesleg fegyvernek minősülő tárgyak is! Mindig is gyanúsak voltak nekem. Állandóan együtt mutatkoztak. Ráadásul, ez sem lehetett véletlen, mindig a vörös a posztóval jelentek meg a nyüvesek! Valamit biztos forralnak még mindig ellenünk!
Biztos, ami biztos, én a mai naptól nem fogok a kezembe se sarlót, sem kalapácsot! Gondoljatok csak bele, mennyi veszéllyel jár ezek használata. Arról már nem is beszélve, ha esetleg a kezemre ütök, akkor még csillagokat is látok! Hát nem! Azt már nem!
Az a mocskos sarló sem különb! A szemétláda ráadásul még a félholdra is hasonlít. Ja, erről jut eszembe, azt is be kéne tiltani! Emlékeztetlek benneteket, az is vörös posztóval mutatkozik állandón, és még csillagot is dédelget! Ez már több mint gyanús!
Úgy döntöttem, hogy holnaptól ládában, hét lakat alatt fogom tartani ezeket a nagyon ártalmas jelképeket. A ládát narancsszínűre fogom festeni, remélve, hogy a káros kisugárzást enyhíteni tudom.
Úgy hallottam, a következő áldozat a Sztálin bajusz lesz. Már előre kuncogok, a házelnök hogy bújik ki a büntetés alól. S ha már itt tartunk, remélem a párttagkönyvét már elégette, mert abban is virított a vörös csillag rendesen!
Mindezek után, ha azt gondoljátok, hogy nem gondolok a jövőre, hát nagyot tévedtek! Igenis gondolok!
Már most felkészülök a narancs utáni időkre. Először is az elkövetkező hónapokban jól telezabálom magam naranccsal, mivel nemsokára minden narancs be lesz tiltva, mint önkényuralmi jelkép! Sőt, a mandarin sem úszhatja meg, mivel kísértetiesen hasonlít a narancsra, talán még rokonok is! Teljesen mindegy mikor születtek! Nincs kivételezés!
A miniszterelnök, és a házelnök – mint önkényuralmi jelképek - betiltását könnyebben el fogom viselni. Sőt hiányozni sem fognak!

Figyeljetek erősen ezekre a jelképekre, de legfőképpen arra, hogy közben a jelképek üldözői lopnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7812368247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása