Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Aki tud, az tud!

2017. január 21. 17:49 - Szürkenyúl

Újabb bizonyítást nyert, hogy a magyar elmének nincs párja!

Most hallottam, Tarlós ispán kérte a budapestieket, hogy ne írják alá az olimpiai népszavazás íveit, mert az rontja a rendezés elnyerésének esélyét. Zseniális megállapítás! Vakuljon meg a lovam, ha magamtól erre rájöttem volna. Na persze, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti. Az én szüleim akadémiai tagok sem voltak.


Ezen fölbuzdulva, gyorsan mozgósítottam kémeimet, kutakodjanak kicsit főpolgármesterünk mindennapjaiban. Aki ilyen örök érvényű igazságokat tud, az biztos, hogy érdemes a figyelemre. Nem csalatkoztam! Hamarosan érkeztek a jelentések világunkat megrengető, emberiséget előre vivő kinyilatkoztatásokról. A teljesség igénye nélkül, de nem megfeledkezve a zsenialitásról, nézzük az utóbbi napok termését.
A minap fölszólította a demonstrálókat, ne tüntessenek ellene, mert az ilyen sanda, és alamuszi akció veszélyezteti pozícióját.
Sajnálkozva tájékoztatta az önkormányzati dolgozókat, ha továbbra is rendszeresen bejárnak dolgozni, akkor a hivatal kénytelen lesz számukra bért fizetni.
Átiratban kérte a fővárosi közgyűlés nem kormánypárti képviselőit, hogy a továbbiakban csak „igennel” szavazzanak, ellenkező esetben ellenzéki hozzáállásukkal megakadályozhatják azon fontos döntések meghozatalát, melyeket nem tartottak megfelelőnek.
A mai napon főpolgármesteri utasítás került kihirdetésre, mely rendelkezett arról, hogy a jövőben, a torlódások elkerülése végett, a hó eltakarítását már a nyár folyamán el kell kezdeni. A jogalkotó figyelmét semmi sem kerülte el. Külön cikkely írja elő hóágyúk bevetését, amennyiben nem esik elég hó.
Az e hétre esedékes fogadóóráját egy órával korábban tartotta. Ebben az időpontban senki sem látogatta meg. Ezzel a zseniális húzással megkímélt mindenkit a sorban állás gyötrelmeitől.
Zsenije betölti a magánéletét is!
Tarlósné tegnap levelet talált a hűtőszekrényére ragasztva, mely tájékoztatta, ha továbbra is konokul, minden alkalommal bezárja a fagyasztó ajtaját, a benne tárolt csirke farhát nem fog kiolvadni!
Ma reggel fölszólította a kutyáját, hogy ne egye meg a reggelijét, mert akkor nem lesz éhes, így feleslegessé válik a vacsora.

Ízelítőül, hamarjában ennyi, de úgy gondolom ezek is elég meggyőzőek ahhoz, hogy első körben a Magyar Tudományos Kakadémia rendetlen tagjai közé, majd késedelem nélkül Nobel nyugdíjra javasoljuk ezt a párját ritkító tehetségű államférfit!

Egyébként pedig üzenem ennek a zseninek, hogy majd akkor beszéljen budapesti olimpiáról, ha csak budapestieknek kerül ez pénzébe!

De ha már szóhoz jutottam, - bár nem tartok igényt semmilyen elismerésre, hiszen én csak egy kis szürkenyúl vagyok – egy nagyon fontos törvényszerűségre felhívom a figyelmeteket:

Aki hallgat, az nem mond butaságokat! Ha valaki kinyitja a száját, még nem biztos, hogy mond bármit is! Lehet, hogy csak beszél, vagy eszik. Mindkettő hallatszik, de az utóbbi kevesebb bajjal jár! Na, ugye?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5112143591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása