Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Amerika! Jövünk!

2016. augusztus 23. 20:27 - Szürkenyúl

Azt olvastam, hogy az amcsik disznószarból utat építenek. Meg kell mondjam, sehol sincsenek hozzánk képest, országunkban már a kerítés is szarból van! Ha már itt tartunk, a magyar utakat elnézve, nálunk már évek óta szarból készülhetnek, csak mi nem dicsekedtünk vele.
No, de ez csak a kezdet! Disznószar előállításban nagyhatalom vagyunk. Annyi disznó van ebben az országban, hogy ez nem is lehet másként!


Már orromban érzem a siker szagát! Magam előtt látom, ahogy a sok szar elhagyja az országot!
Hamarosan fellendül a magyar gazdaság. Amerikai exportra fogunk disznószart termelni!
Elárasztjuk disznószarral Amerikát.
Szart eddig is tudtunk gyártani, miért pont disznószart ne sikerülne?
Tudósaink már elkezdték egy új etetési módszer kidolgozását. A táplálék összetételének szabályozásával, adalékanyagok felhasználásával különféle termékek állíthatók elő. Ezen intézkedések eredményeképpen megnövelhető a disznók teljesítőképessége, a fajlagos szarkihozatal. Eddig beszélhettünk zsírsertésről, hússertésről, ezután, hamarosan belép a rendszerbe a szarsertés.
A fejlődés megállíthatatlan! Már bejegyezték egy magyar feltaláló két világszabadalmát is. Ezeknek köszönhetően a versenylovak végtermékéből gyorsforgalmi út, a tehénszarból pedig körforgalom készülhet.
Miközben e sorokat írom, egy újabb hír került elém. A hollandok tehénszarból állítanak elő környezetbarát ruhákat. Nagyszerű! Ezeket a ruhákat még az állatvédők is hordhatják, hiszen az alapanyagért nem kell megölni az állatot. Fellendülhet a magyar szarvasmarha ágazat is.
Marha is van éppen elég kis hazánkban.
Most már csak azon gondolkodom, hogy nyúlszarból mit lehetne előállítani. Még nem sikerült kitalálnom, de ha rájövök sem árulom el! Ez lesz az én szaradalmam!

 Ezek után mondja még valaki, hogy nem vagyunk szarban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4011610448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása